Вверх
Дать отзыв

Лікарі розповіли про користь молодої капусти для судин і серця

Вживання ранньої свіжої капусти допомагає зберігати здоров’я судинної системи, забезпечує профілактичний ефект інсультів і інфарктів.

1 мин на прочтение18 Июня 2021, 23:50
Лікарі розповіли про користь молодої капусти для судин і серця Лікарі розповіли про користь молодої капусти для судин і серця
Поделиться:

Лікарі радять вживати молоду капусту за відсутності протипоказань, адже вона є одним із найбільш корисних продуктів, що підтримують судини. За словами лікаря Сергія Агапкіна ранню капусту потрібно їсти людям, яким понад 50 років.

Фахівець розповів, що молода капуста допомагає уникнути інфарктів і інсультів людям цього віку.

З пояснень іншого лікаря, дієтолога Михайла Гінзбурга — капуста насичена органічними нітратами, що підтримують тонус судин. Також завдяки їм поліпшуються показники еластичності судинної тканини та стінок судин. Лікар констатував, що молода капуста нормалізує тиск.

Гінзбург пояснив, що завдяки високому вмісту клітковини цей рослинний продукт скорочує рівень «поганого» холестерину, що позитивно позначається на провідності судин, покращуючи їх захист від розвитку атеросклерозу. До того ж, молода капуста вирізняється великою кількістю вітаміну С, який оздоровлює систему судин і серце.

Нагадаємо, у тих, хто довго сидить за комп’ютером, порушується кровопостачання головного мозку: чим це загрожує.

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost