Вверх
Дать отзыв

Чим небезпечні для здоров'я солені огірки та помідори на святковому столі

Лікар розповіла, які органи руйнують соління

1 мин на прочтение06 Января 2021, 23:25
Поделиться:

Соління — корисна їжа, але яка має ряд обмежень для вживання. Про неї треба забути, якщо у вас є які-небудь захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи та нирок. Про це попередив дієтолог Антоніна Стародубова.

За її словами, небезпеку несе підвищений вміст в соліннях натрієвих сполук і солі. Фахівець радить вживати солені огірки та помідори не частіше, ніж один раз на тиждень.

Також Стародубова послалася на результати численних досліджень, які вказують на те, що підвищений вміст солі та натрію в організмі збільшує на третину ризик виникнення хвороб серця та судин.

За матеріалами medikforum.  

Тим часом у Києві в приватній клініці підтвердили, що в них роблять підпільну вакцинацію проти COVID (відео).

Читайте GreenPost в Facebook. Подписывайтесь на нас в Telegram.

Больше из GreenPost
Фото: Unsplash/CC0
Масштабное цветение токсичных водорослей привело к гибели сотен морских животных у побережья Калифорнии
4 мин на прочтение50 минут назад
Астрологический прогноз на 21 мая 2025 года
Астрологический прогноз на 21 мая 2025 года
6 мин на прочтениечас назад
Изображение сгенерировано ИИ
Французский коньяк: выжить между торговыми войнами и изменением климата
8 мин на прочтение2 часа назад
Черкасские врачи подарили шанс на жизнь молодому человеку. Фото ВІККА
В Черкассах провели успешную трансплантацию сердца 38-летнему пациенту
1 мин на прочтение2 часа назад
Музей чистой воды в Беляевке пополнился миниатюрой легендарного британского судна (ФОТО)
1 мин на прочтение4 часа назад
Украина будет перенимать корейский опыт в строительстве экологических и долговечных дорог
1 мин на прочтение4 часа назад
На Ровенщине оштрафован поджигатель леса почти на 5 тысяч гривен
1 мин на прочтение5 часов назад
В Украине продолжается Национальная неделя безбарьерности
1 мин на прочтение6 часов назад