Догори
Дати відгук

Чим небезпечні для здоров'я солені огірки та помідори на святковому столі

Лікар розповіла, які органи руйнують соління

1 хв на прочитання06 Січня 2021, 23:25
Поділитись:

Соління — корисна їжа, але яка має ряд обмежень для вживання. Про неї треба забути, якщо у вас є які-небудь захворювання шлунково-кишкового тракту, серцево-судинної системи та нирок. Про це попередив дієтолог Антоніна Стародубова.

За її словами, небезпеку несе підвищений вміст в соліннях натрієвих сполук і солі. Фахівець радить вживати солені огірки та помідори не частіше, ніж один раз на тиждень.

Також Стародубова послалася на результати численних досліджень, які вказують на те, що підвищений вміст солі та натрію в організмі збільшує на третину ризик виникнення хвороб серця та судин.

За матеріалами medikforum.  

Тим часом у Києві в приватній клініці підтвердили, що в них роблять підпільну вакцинацію проти COVID (відео).

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Як працює система торгівлі квотами на викиди
Міндовкілля відновить систему моніторингу, звітності та верифікації викидів парникових газів
2 хв на прочитаннягодина тому
ФОТО: ілюстративпе
Україна інтегрується до міжнародної системи боротьби з ННН-рибальством
1 хв на прочитання2 години тому
Зображення згенеровано ШІ
Шашлик у томатному маринаді — можна готувати як на мангалі, так і в духовці чи на грилі
1 хв на прочитання3 години тому
ФОТО: лінія електропередач / Укрінформ
Міненерго заохочує бізнес розвивати модель постачання електроенергії
1 хв на прочитання3 години тому
Вже всьоме за рік: вражаючі кадри виверження вулкана в Ісландії (ВІДЕО)
1 хв на прочитання4 години тому
В Україна почала дешевшати морква: чого чекати на свята?
1 хв на прочитання5 годин тому
Якщо залишилися зайві бетонні блоки: креативні ідеї (ФОТО)
2 хв на прочитання10 годин тому
Вигоріла площа Майорки, Менорки й Ібіци разом: лісові пожежі у 2023-му завдали найбільшої шкоди Європі
1 хв на прочитання11 годин тому