Догори
Дати відгук

У Києві в приватній клініці підтвердили, що в них роблять підпільну вакцинацію проти COVID (відео)

Крім того, в закладі розповіли, що американські вакцини не дають побічної дії

2 хв на прочитання06 Січня 2021, 22:31
Поділитись:

На базі приватної клініки "Mediland" в Києві проводять підпільну вакцинацію від коронавірусу для віп-клієнтів. Це підтвердили у самому закладі в приватній розмові. Повідомляє "Страна".

Журналістка видання під виглядом клієнтки відвідала клініку "Mediland". І з'ясувала, що медзаклад дійсно надає послугу вакцинації від ковіду. Про це повідомила одна зі співробітниць лікарні. За її словами, вакцинацією займається окрема фірма, яка орендує в клініці приміщення.

"Дійсно, у нас роблять щеплення від коронавірусу. Але цим займаються інші лікарі, які сюди приходять саме для вакцинації. Це не просто лікарі, це ціла фірма, яка займається вакцинами. У нас вони орендують приміщення", - розповіли в "Mediland".

Усю розмову журналістка видання записала на диктофон та виклала у мережу.

На побоювання в якості вакцини співробітниця запевнила, що скарг від клієнтів, які скористалися цією послугою, не надходило. А вакцинованих було вже "дуже багато".

"Дуже багато людей вже було на вакцинації та з ними все нормально. Всі пішли живі, здорові та в гарному настрої. Нічого поганого не чула. Інакше всі б вже про це знали. Можете не турбуватися. Тут все нормально. У плані побічних явищ ніхто нічого не виявив. Це 100% ", - заявила співробітниця клініки.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що з'явилась інформація про те, що перед Новим роком чартерним рейсом в Україну була таємно завезена партія вакцини Pfizer. У Києві після цього начебто розпочалася підпільна VIP-вакцинація від COVID-19 чиновників і бізнесменів. Ціна дози, за повідомленнями від 1000 - до 3000 євро.

Крім того, СБУ та поліція шукатимуть місця, де підпільно роблять вакцинацію проти COVID-19. Відповідне доручення дав президент та прем'єр.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost