Желе із чорної смородини: простота, що здивує

1 хв на прочитання13 годин тому
Фото:Cansanity.com

Всього кілька хвилин, і ви отримаєте густе, ароматне желе, що стане справжньою окрасою зимового столу.

Один з найпростіших та найшвидших рецептів, котрий збереже усі корисні властивості ягоди. Як за мінімальний час отримати ідеальне желе для тостів, млинців та солодких начинок? Розповідаємо!

Інгредієнти.

чорна смородина — 1 кг;

цукор — 1 кг;

вода — 200 мл;

Приготування.

Смородину помити і висипати в каструлю.

Додати воду і варити на невеликому вогні, поки ягоди не розм'якнуть.

Протерти гарячу масу через сито, щоб отримати однорідне пюре без кісточок і шкірок.

Додати цукор до пюре і перемішувати, поки він повністю не розчиниться.

Поставити масу на вогонь, довести до кипіння і варити 5-7 хвилин.

Розлити гаряче желе по стерилізованих банках, закрити кришками.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: