Засмажка для супу на зиму — щоб зекономити ваш час і зусилля

1 хв на прочитання18 Липня 2024, 07:32
Засмажка для супу на зиму Покроковий рецепт

Це чудовий спосіб полегшити собі процес приготування перших страв.

Засмажка для супу на зиму — це чудовий спосіб полегшити собі процес приготування перших страв. Ця універсальна заготівля стане незамінним інгредієнтом для приготування супів, борщів та інших страв, економлячи ваш час і зусилля.

Інгредієнти:

цибуля ріпчаста — 500 г;

морква — 500 г;

помідор — 100 г;

болгарський перець — 300 г;

сіль за смаком;

оливкова олія — ​​3 ст. л.

Приготування.

Натерти моркву, нарізати перець і цибулю.

Підсмажити моркву, потім додати перець і тушкувати хвилин 10.

Цибулю підсмажити окремо до готовності.

З'єднати обсмажені овочі, додати помідори й тушкувати, доки вся вода не випарується. Овочі повинні бути в олії.

Посолити, розкласти по баночках і закрутити.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: