Засмажка для супу на зиму — це чудовий спосіб полегшити собі процес приготування перших страв. Ця універсальна заготівля стане незамінним інгредієнтом для приготування супів, борщів та інших страв, економлячи ваш час і зусилля.
Інгредієнти:
цибуля ріпчаста — 500 г;
морква — 500 г;
помідор — 100 г;
болгарський перець — 300 г;
сіль за смаком;
оливкова олія — 3 ст. л.
Приготування.
Натерти моркву, нарізати перець і цибулю.
Підсмажити моркву, потім додати перець і тушкувати хвилин 10.
Цибулю підсмажити окремо до готовності.
З'єднати обсмажені овочі, додати помідори й тушкувати, доки вся вода не випарується. Овочі повинні бути в олії.
Посолити, розкласти по баночках і закрутити.
Більше новин читайте на GreenPost.