Догори
Дати відгук

Засмажка для супу на зиму — щоб зекономити ваш час і зусилля

Це чудовий спосіб полегшити собі процес приготування перших страв.

1 хв на прочитання18 Липня 2024, 07:32
Засмажка для супу на зиму Покроковий рецепт Засмажка для супу на зиму Покроковий рецепт
Поділитись:

Засмажка для супу на зиму — це чудовий спосіб полегшити собі процес приготування перших страв. Ця універсальна заготівля стане незамінним інгредієнтом для приготування супів, борщів та інших страв, економлячи ваш час і зусилля.

Інгредієнти:

цибуля ріпчаста — 500 г;

морква — 500 г;

помідор — 100 г;

болгарський перець — 300 г;

сіль за смаком;

оливкова олія — ​​3 ст. л.

Приготування.

Натерти моркву, нарізати перець і цибулю.

Підсмажити моркву, потім додати перець і тушкувати хвилин 10.

Цибулю підсмажити окремо до готовності.

З'єднати обсмажені овочі, додати помідори й тушкувати, доки вся вода не випарується. Овочі повинні бути в олії.

Посолити, розкласти по баночках і закрутити.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Зеленський підписав Закон про підтримку агросектору — важливий крок до стандартів ЄС
Президент підписав євроінтеграційний Закон про підтримку аграріїв
1 хв на прочитання2 години тому
Фото ілюстративне
Єврокомісія не виключає судових позовів проти Польщі, Угорщини та Словаччини через заборону українського зерна
1 хв на прочитання3 години тому
Фото ілюстративне, My pictures are CC0. When doing composings / Pixabay
Аграрії України намолотили понад 40 мільйонів тонн зернових
1 хв на прочитанняВчора
Фото ілюстративне
Нові правила сплати за землю: спрощення переходу обов’язків при зміні власника нерухомості
1 хв на прочитання31 Жовтня 2025
В Одеській області вводять осінньо-зимову заборону на вилов риби у зимувальних ямах
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Хелловін: від кельтських традицій до українських інтерпретацій
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025
На Закарпатті розслідують забруднення річки Верке (ФОТО)
1 хв на прочитання30 Жовтня 2025
Каріньян повертається: день, коли червоне вино з характером святкує своє відродження
2 хв на прочитання30 Жовтня 2025