Догори
Дати відгук

Запечене куряче філе з помідорами та сиром — надзвичайно простий рецепт

Для його приготування знадобляться елементарні продукти.

1 хв на прочитання17 Червня 2024, 08:29
Фото: «Їжа легко» Фото: «Їжа легко»
Поділитись:

Запечене куряче філе з помідором і сиром готується надзвичайно просто. Для його приготування знадобляться елементарні продукти.

Інгредієнти:

куряче філе — 3 шт.;

помідори — 2 шт.;

сир — 70 г;

базилік — кілька листків;

часник — 5-6 зубчиків або за смаком;

спеції, сіль, перець — за смаком.

Приготування.

Базилік промити. Часник очистити. Помідори нарізати кільцями.

Філе курки розрізати навпіл, не дорізаючи до кінця. Можна відбити трохи молотком.

Нафарширувати курку листочками базиліка, кільцями помідорів і скибочками часнику. Приправити улюбленими спеціями.

Постелити фольгу на деко, зробити бортики, змастити олією. Викласти фаршировану курку на деко. Відправити запікатися в духовку на 20 хвилин при 180 °С. (Якщо підгорятиме зверху, можна накрити листом фольги.)

Вийняти деко з куркою і посипати філе тертим сиром, знову поставити в духовку на 5 хвилин при температурі 150 °С.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.