Закуску з лаваша можна приготувати за лічені хвилини. Вона підійде не лише на кожен день, а й для пікніка чи навіть для святкового столу. За бажання можна приготувати лаваш і в домашніх умовах. Начинки можна комбінувати по-різному: додати крабові палички, огірок, куряче філе чи кукурудзу — так ви зможете кожен день готувати смачні страви нашвидкуруч за допомогою цього рецепту.
Інгредієнти:
лаваш — 3 листи;
яйце — 1 шт.;
кисломолочний сир — 200 г;
кріп — півпучка;
часник — 2 зубчики;
твердий сир — 100 г;
вершкове масло — 20 г;
сметана — 20 г;
сіль, перець, спеції — до смаку.
Приготування.
З кисломолочним сиром змішати сметану, подрібнену зелень, натертий сир, пропущений через прес часник. Перемішати.
Лаваш змастити вершковим маслом, розрізати на 4 частини. Викласти начинку та згорнути у вигляді трикутників.
Яйце з сіллю збити (можна додати трохи борошна). Вмочувати кожен трикутник у кляр і смажити 1,5 хвилини з кожної сторони.
Більше новин читайте на GreenPost.