Закуска з лаваша за лічені хвилини — підійде не лише на кожен день, а й для пікніка чи навіть для святкового столу

1 хв на прочитання13 годин тому
Фото: Максим Нікітін

Начинки можна комбінувати по-різному.

Закуску з лаваша можна приготувати за лічені хвилини. Вона підійде не лише на кожен день, а й для пікніка чи навіть для святкового столу. За бажання можна приготувати лаваш і в домашніх умовах. Начинки можна комбінувати по-різному: додати крабові палички, огірок, куряче філе чи кукурудзу — так ви зможете кожен день готувати смачні страви нашвидкуруч за допомогою цього рецепту.

Інгредієнти:

лаваш — 3 листи;

яйце — 1 шт.;

кисломолочний сир — 200 г;

кріп — півпучка;

часник — 2 зубчики;

твердий сир — 100 г;

вершкове масло — 20 г;

сметана — 20 г;

сіль, перець, спеції — до смаку.

Приготування.

З кисломолочним сиром змішати сметану, подрібнену зелень, натертий сир, пропущений через прес часник. Перемішати.

Лаваш змастити вершковим маслом, розрізати на 4 частини. Викласти начинку та згорнути у вигляді трикутників.

Яйце з сіллю збити (можна додати трохи борошна). Вмочувати кожен трикутник у кляр і смажити 1,5 хвилини з кожної сторони.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: