Догори
Дати відгук

Заготівля сезону: солодкий маринований перець

Свіжість та аромат овочів узимку.

1 хв на прочитання20 Серпня 2023, 01:22
Поділитись:

Солодкий маринований перець — заготівля сезону, завдяки якій узимку можна буде насолодитися свіжістю та ароматом овочів. Рецепт приготування дуже простий.

Інгредієнти:

перець — 2 кг;

вода — 1 л;

цукор — 1,5 склянки;

оцет 9 % — 1,5 склянки;

олія — ​​1 склянка;

сіль — 2 ст. л.;

чорний перчик горошком — за смаком.

Приготування.

Перець помити, видалити плодоніжки та насіння, розрізати на четвертинки.

Приготувати гарячий маринад.

Викласти перець у маринад, довести до кипіння на середньому вогні, варити 5 хвилин.

Перекласти перець у стерилізовані банки.

Маринад довести до кипіння.

Залити банки маринадом.

Закрутити, перевернути, закутати, залишити до повного остигання.

Смачного!

Також ми писали про ароматний болгарський перець для фарширування на зиму.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
АМКУ оштрафував дві компанії на 18,9 млн грн за змову на тендерах
1 хв на прочитання2 години тому
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
РФ вдарила по портах Одещини дронами: пошкоджено цивільні судна та інфраструктуру
1 хв на прочитання3 години тому
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
Арбітражна суперечка в Єгипті: український постачальник не отримав оплату за 12 тис. тонн соняшникової олії
1 хв на прочитання5 годин тому
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
Україна та ЄС посилюють співпрацю у боротьбі зі смарагдовою ясеневою златкою
1 хв на прочитанняВчора
У Мукачеві на День святого Мартина відкрили міжнародний форум виноробів
1 хв на прочитанняВчора
День працівників сільського господарства України
1 хв на прочитанняВчора
Відновлення водних біоресурсів на Одещин: озеро Сасик зариблено молодим товстолобом
1 хв на прочитання15 Листопада 2025
Хліб і сир: гастрономічна пара, що святкує свою універсальність
5 хв на прочитання15 Листопада 2025