- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Заготівля сезону: солодкий маринований перець
Солодкий маринований перець — заготівля сезону, завдяки якій узимку можна буде насолодитися свіжістю та ароматом овочів. Рецепт приготування дуже простий.
Інгредієнти:
перець — 2 кг;
вода — 1 л;
цукор — 1,5 склянки;
оцет 9 % — 1,5 склянки;
олія — 1 склянка;
сіль — 2 ст. л.;
чорний перчик горошком — за смаком.
Приготування.
Перець помити, видалити плодоніжки та насіння, розрізати на четвертинки.
Приготувати гарячий маринад.
Викласти перець у маринад, довести до кипіння на середньому вогні, варити 5 хвилин.
Перекласти перець у стерилізовані банки.
Маринад довести до кипіння.
Залити банки маринадом.
Закрутити, перевернути, закутати, залишити до повного остигання.
Смачного!
Також ми писали про ароматний болгарський перець для фарширування на зиму.