Капрезе — смак літа на тарілці: як звичайний помідор, сир і базилік стають шедевром

1 хв на прочитання15 годин тому
Фото: Healthcentral.com

Сонячний поцілунок Італії.

Шукаєте ідеальний рецепт для спекотних днів, який не потребує годин на кухні, але вражає своїм смаком? Капрезе з моцарелою і персиками — ваша відповідь! Простий, елегантний і неперевершено свіжий, він стане хітом будь-якого літнього меню.

Інгредієнти.

великі стиглі персики, нарізані дольками — 2 шт.;

свіжа моцарела (бажано кульки), розрізані навпіл або на четвертинки — 250 г;

свіжий базилік — жменя;

оливкової олії — 2 ст. л.;

бальзамічний крем — 1 ст. л.;

сіль та свіжомелений чорний перець — за смаком.

Приготування.

На великій тарілці чергувати скибочки персиків і моцарели.

Посипати зверху свіжим листям базиліка.

Полити оливковою олією та бальзамічним кремом.

Посолити й поперчити за смаком. Подавати негайно.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: