Шукаєте ідеальний рецепт для спекотних днів, який не потребує годин на кухні, але вражає своїм смаком? Капрезе з моцарелою і персиками — ваша відповідь! Простий, елегантний і неперевершено свіжий, він стане хітом будь-якого літнього меню.
Інгредієнти.
великі стиглі персики, нарізані дольками — 2 шт.;
свіжа моцарела (бажано кульки), розрізані навпіл або на четвертинки — 250 г;
свіжий базилік — жменя;
оливкової олії — 2 ст. л.;
бальзамічний крем — 1 ст. л.;
сіль та свіжомелений чорний перець — за смаком.
Приготування.
На великій тарілці чергувати скибочки персиків і моцарели.
Посипати зверху свіжим листям базиліка.
Полити оливковою олією та бальзамічним кремом.
Посолити й поперчити за смаком. Подавати негайно.
Більше новин читайте на GreenPost.