Догори
Дати відгук

Яке варення визнано найкориснішим для імунітету

Варення з цієї ягоди допомагає поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізувати тиск, а також очистити судини.

1 хв на прочитання06 Грудня 2020, 06:00
Поділитись:

Коли існує високий ризик підхопити грип або застуду в холодну погоду, організм потребує особливого захисту.  Не слід забувати, що до того, щоб почати приймати  ліки, можна і не дійти завдяки міцному імунітету. Медики визначили, за допомогою якого варення можна ефективно зміцнити нашу імунну систему.

Варення з чорноплідної горобини

Плоди горобини здавна застосовуються в народній медицині для лікування різних захворювань. Варення з цієї ягоди допомагає поліпшити роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізувати тиск, а також очистити судини. Крім того, чорноплідна горобина ефективно захищає організм від простудних захворювань, надаючи протиалергічну і антиоксидантну дію.

Варення з обліпихи

Це справжны природны ліки, які мають не тільки корисні властивості, але і чудовий аромат. До складу ягід обліпихи входять вітаміни С, В1, В2, а також К і Е. Також ці плоди містять фітонциди - активні речовини, які пригнічують розвиток хвороботворних бактерій.

Варення з журавлини

Неможливо обійтися взимку і без  варення з журавлини, яке багате на вітаміни, корисні речовини і органічні кислоти, які допомагають організму вистояти проти інфекційних захворювань. Ці ягоди особливо корисні людям, що скаржаться на проблеми з травленням і серцево-судинної системи. Журавлина також має жарознижувальні і протизапальні властивості.

До слова, названі п'ять продуктів з цинком для захисту від COVID-19.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.