Важко знайти більш популярну літню закуску, аніж малосольні огірки. Разом із куркою-гриль або шашликами вони розлітаються надзвичайно швидко.
Існує багато варіантів приготування закуски: в пакеті, банці, розсолі, «гарячий» и «холодний» способи і ін. Кожен має свій улюблений рецепт приготування. Але є один цікавий момент, який дозволяє суттєво скоротити час маринування. Він полягає у заміні води для розсолу на мінералку.
Вуглекислий газ прискорює процес приготування малосольних огірків. Цю маленьку хитрість можна застосовувати і для маринування інших овочів.
Для отримання ідеального смаку малосольних огірків не додавайте до маринаду оцет. Він перебиває натуральний смак.
Якщо ви хочете ще трохи пришвидшити процес, тоді виделкою або зубочисткою поколіть огірки. Як варіант, можна зробити невеликі надрізи ножем.
Щоб закуска була ще смачнішою та довше зберігалась, до розсолу додають суху гірчицю.
Більше новин читайте на GreenPost.