Як швидко приготувати смачний соковитий гарбузовий пиріг з манною кашею

2 хв на прочитання2 години тому
Рецепт гарбузового пирога, що смакує як апельсин

Рецепт гарбузового пирога, який готується швидко і має неймовірно соковитий смак

У розпал осіннього сезону все більшої популярності набуває простий та швидкий рецепт випічки, яка підкорила шанувальників домашніх десертів. Йдеться про гарбузовий пиріг, що готується на основі манки, інгредієнти для якого легко знайти у будь-якому супермаркеті.

Головна перевага цієї страви — це її неймовірно соковита текстура та аромат. Завдяки гарбузу пиріг набуває особливого смаку, який багато хто помилково приймає за апельсиновий. Це робить його не лише смачним, а й несподіваним відкриттям для гурманів.

Інгредієнти

Приготування

  1. У глибокій мисці змішайте манку та молоко. Залиште суміш на 10-15 хвилин, щоб манка набухла.
  2. Тим часом очистіть гарбуз і натріть його на великій тертці.
  3. В окремій ємності збийте яйця з цукром міксером протягом 1-2 хвилин до отримання пишної маси.
  4. Додайте яєчно-цукрову суміш до набухлої манки. Потім додайте м’яке вершкове масло і ретельно перемішайте.
  5. Наприкінці додайте розпушувач та тертий гарбуз. Перемішайте тісто до однорідності.
  6. Змастіть форму для випікання (діаметр 22 см) вершковим маслом і посипте дно манкою.
  7. Вилийте тісто у форму, розрівняйте і поставте в розігріту до 180°C духовку.
  8. Випікайте пиріг протягом 35-40 хвилин.

Готовий пиріг виходить дуже ароматним і соковитим. Він стане чудовим доповненням до сімейного чаювання в холодну пору року.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: