Догори
Дати відгук

ВООЗ: кожні 17 секунд в Європі від коронавіруса вмирає одна людина

У всьому світі від коронавіруса померло вже понад 1,35 млн осіб

1 хв на прочитання20 Листопада 2020, 14:29
pixabay. pixabay.
Поділитись:

Всесвітня організація охорони здоров'я стверджує, що кожні 17 секунд в Європі від коронавіруса вмирає одна людина. За тиждень кількість пішли з життя склало 29 000, що на 18% більше, ніж тижнем раніше.

Європа знову стала глобальним епіцентром коронавірусної пандемії.  У ВООЗ заявили, що на континенті від коронавіруса кожні 17 секунд фіксується одна смерть. За минулий тиждень 29 000 європейців померли від цієї хвороби, що на 18% більше, ніж тижнем раніше. У всьому світі від коронавіруса померло вже понад 1,35 млн осіб. З них на частку Європи припадає 333 295.

Європейський директор ВООЗ Ханс Клюге попередив про важливість проведення профілактичних заходів і про дотримання доступних кожному правил захисту від зараження на кшталт соціального дистанціювання і миття рук.

Незважаючи на настільки безрадісну статистику, проблиски надії все ж з'явилися в деяких країнах, пише The Daily Mail.  Адже щотижневе число хворих на коронавірус  вперше за три місяці знизилося на 10% до 1,8 млн осіб. Отже, прийняті в різних країнах жорсткі карантинні обмеження все-таки дали ефект. Зараз карантин введений в Великобританії, Франції, Німеччини, частково в деяких регіонах Італії.

Нагадаємо, у світовому рейтингу з COVID-19 Україна сьогодні займає 17 місце.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.