- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Вітамінний капустяний салат із яблуком, морквою й оцтовою заправкою
Вітамінний капустяний салат із яблуком, морквою й оцтовою заправкою
Для його приготування знадобиться не лише ніж, а й тертка.
Приготувати такий салат дуже просто.
Інгредієнти:
капуста — 200 г;
морква — 1 шт.;
яблуко — 1 шт.;
олія — 30 мл;
оцет 9% — 1 чайна ложка;
сік лимонний — 1 чайна ложка;
сіль за смаком;
цукор — 0,5 чайної ложки;
суміш мелених перців — 1 дрібка.
Приготування.
З капусти зняти верхні листочки. Перекласти капусту на обробну поверхню і тонко пошаткувати. Можна скористатися для подрібнення спеціальною терткою.
Натерти моркву для салату на тертці з великими осередками. Можна скористатися терткою для корейської моркви, якщо маєте.
Очистити яблуко. Подрібнити його ножем у формі тонкої соломки.
Для заправки в невелику миску влити олію, оцет, лимонний сік. Усипати цукор, сіль, суміш мелених перців. Інгредієнти заправки перемішати.
Отриману суміш додати до подрібнених інгредієнтів. Перемішати.
Вітамінний салат із капусти з оцтом готовий.
Також ми розповідали про швидкий штрудель із яблуками: швидко, смачно, корисно та доступно.
Окрім того, ми писали про квашену капусту з буряком і часником: швидкий і смачний рецепт.