У дорогу чи на природу: мафіни з кабачків та з курячого філе

1 хв на прочитання17 Липня 2022, 23:41

Можна додати кольору

Ми уявляємо мафіни солодкими. Але чому б не спробувати зробити їх з незвичних, «недесертних» продуктів? Пропонуємо два варіанти: з кабачків та з курячого фаршу. До речі, можна ці два тіста змішати та робити страву і з кабачків, і з курки одночасно. Рецепти практично однакові. Такі мафіни можна подавати разом, використовуючи кабачкові як гарнір, наприклад. А ще їх зручно взяти в дорогу чи на природу, пише Новости Ю

Мафіни з курячого фаршу

Змастити форми для мафінів олією. Фому заповнювати приблизно на 3/4, щоб у процесі випікання сік, що виділяється, не витік. Посипати тертим сиром. Запікати 35-40 хвилин при температурі 190°.

Мафіни з кабачків

Інгредієнти:

олія для змащування форм

І кабачкові, і курячі мафіни виходять трохи блідими. Можна додати кольору, додавши терту моркву або дрібно нарізаний кріп чи червоний солодкий перець.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: