Догори
Дати відгук

Цвітна капуста з хрусткою скоринкою: смачний рецепт

Цвітна капуста за цим рецептом стане хітом на столі.

1 хв на прочитання24 Квітня 2024, 11:34
Рецепт приготування Закуска Швидка страва Рецепт приготування Закуска Швидка страва
Поділитись:

Цвітна капуста є частим гостем на нашому столі. Переважно її обсмажують на сковороді, проте в запеченому вигляді вона не менш смачнезна. Якщо ви приготуєте так, що в неї буде хрустка скоринка, цвітна капуста стане хітом.

Інгредієнти

Вам потрібні наступні продукти:

  • цвітна капуста — 1 шт.;
  • яйця — 2-3 шт.;
  • панірувальні сухарі;
  • пармезан;
  • сіль, перець, паприка, сушений часник.

Як приготувати

Капусту треба промити та розділити на суцвіття. Відваріть її в підсоленій воді протягом 3-4 хвилин.

Зробіть панірування. Для цього спеції, сухарі та тертий сир потрібно змішати. Яйця окремо збийте з дрібкою солі.

Суцвіття цвітної капусти обмокніть в яйце, а потім в панірувальну суміш. Перекладіть на деко. Запікати капусту потрібно при температурі 190-200 градусів приблизно 20 хвилин. Золотиста скоринка стане свідченням готовності. Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.