Догори
Дати відгук

Трубочки зі згущенкою без вафельниці: рецепт від Ектора Хіменеса-Браво

Цей рецепт – як флешбек у дитинство.

2 хв на прочитання5 годин тому
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел
Поділитись:

Відомий шеф-кухар та суддя "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво поділився рецептом, що здатен повернути кожного у найтепліші спогади дитинства. Це хрусткі домашні трубочки з вареним згущеним молоком, які готуються на звичайній пательні, без вафельниці.

Цей простий рецепт – справжня знахідка для тих, хто хоче потішити себе та близьких ностальгічним десертом.

«Цей рецепт – як флешбек у дитинство. Простий, ароматний, ідеально хрусткий», – написав кулінар у своєму Instagram.

Інгредієнти:

  • Яйця – 3 шт.
  • Цукор – 100 г
  • Борошно – 150 г
  • Вершкове масло – 100 г
  • Варене згущене молоко («Іриска») – 1 банка

Покрокове приготування:

  1. У глибокій мисці збийте яйця з цукром за допомогою вінчика або міксера до утворення світлої, однорідної маси.
  2. Просійте борошно прямо в яєчну суміш і обережно перемішайте, щоб не було грудочок.
  3. Розтопіть вершкове масло у мікрохвильовці або на водяній бані, дайте йому трохи охолонути і влийте в тісто. Ще раз ретельно все перемішайте до повної однорідності.
  4. Добре розігрійте суху пательню з антипригарним покриттям. Виливайте невелику кількість тіста та розподіляйте його тонким шаром, смажачи млинці з обох боків до золотистого кольору.
  5. Важливо: згортати млинці в трубочки потрібно одразу ж, поки вони гарячі та пластичні. Будьте обережні, щоб не обпектися! Зручно робити це за допомогою дерев'яної шпажки або просто руками.
  6. Коли всі трубочки охолонуть, наповніть їх вареним згущеним молоком за допомогою кондитерського мішка або чайної ложки.
  7. За бажанням, краї готових трубочок можна занурити в розтоплений шоколад або посипати подрібненими горіхами.

Смачного!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.