Догори
Дати відгук

Тренер став «живою бок­серською грушею»: його б'ють, щоб зняти стрес і панічні атаки

Cеред клієнтів більшість становлять жінки.

1 хв на прочитання12 Листопада 2021, 22:04
Антистресовий тренер Антистресовий тренер
Поділитись:

Дипломований «антистресовий тренер» Гасан Різа Гюнай із Туреччини дозволяє своїм пацієнтам його… бити.   За словами фахівця, його надихнув турецький фільм, у якому головний герой за певну плату дозволяє розчарованим, знудженим або розлюченим людям битися — аби ті позбулися стресового стану.

Як розповів Гюнай, люди, які приходять на його 15-хвилинні сеанси терапії, зазви­чай потерпають від депресії, панічних атак і неврологічних захворювань.

На початку тренер застосовував тільки терапію «живої боксерської груші».  А потім додав методику, що полягає у зниженні рівня стресу за допомогою крику. За винятком окремих частин свого тіла, він до­зволяє своїм клієнткам гамселити його так, як вони хочуть. Або голими руками, або у боксерських рукавичках, або з використанням яєць, фруктів, тортів і кульок, наповнених водою

Трапляється, що тренеру треба  вдавати політика, актора чи іншу людину, якого ненавидить  клієнтка. Тоді він розташовує на облич­чі фото ненависної особи,  аби пацієнтка швидше дійшла до потрібного стану.

Нагадаємо, названо доступний метод позбутися тривоги та депресії, навіть — хронічних.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost