- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Торт із печива з кремом із сиру, сметани та вершкового масла — рецепт без випічки
Торт із печива з кремом із сиру, сметани та вершкового масла — рецепт без випічки
Але його треба буде відправити у холодильник мінімум на 2 години.
Із печива з кремом, сиру, сметани та вершкового масла можна приготувати смачний торт без випічки.
Інгредієнти:
печиво пісочне — 370 г;
масло вершкове (розм'якшене) — 150 г;
сир — 400 г;
сметана 20% — 200 г;
цукор — 100 г;
молоко — 130 мл;
ванільний цукор — 1 ч. ложка.
Приготування.
Вершкове масло попередньо дістати з холодильника, воно має бути розм'якшеним.
У миску викласти розм'якшене вершкове масло та цукор.
Збити.
В окрему миску викласти сир і сметану. Додати ванільний цукор.
Занурювальним блендером збити до однорідності.
З'єднати м'ясну та сирно-сметанну масу.
Трохи збити.
Форму вислати пергаментом або харчовою плівкою. Кожне печиво по черзі обмочити в молоко та викласти у форму. Сформувати перший шар.
Змастити шар печива кремом.
Викласти ще шар печива.
Знову змастити кремом.
У такий спосіб сформувати весь торт. Трохи крему та кілька печива відкласти для прикраси торта.
Накрити форму з тортом харчовою плівкою та відправити у холодильник мінімум на 2 години.
Печиво, що залишилося, покришити за допомогою блендера чи качалки.
Акуратно перевернути торт на таріль для подачі, зняти плівку. Змастити торт кремом, що залишився, і посипати крихтою печива.
Також ми розповідали про фруктовий торт із печива без випічки — простий рецепт.