Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Такого сирника з персиками ви точно не куштували: рецепт десерту, від якого ніхто не відмовляється

Такого сирника з персиками ви точно не куштували: рецепт десерту, від якого ніхто не відмовляється

Він точно стане вашим фаворитом.

2 хв на прочитання27 Червня 2024, 10:55
Сирник з персиками Рецепт десерту Смачна ідея Випічки Сирник з персиками Рецепт десерту Смачна ідея Випічки
Поділитись:

Приготування сирника — мистецтво, яке потребує вмінь роботи із сиром, розуміння його потреб. Він має бути ніжним на смак, а не сухим. Пропонуємо вам рецепт, який стане вашим улюбленим. Сирник за ним виходить дуже ніжний, кремовий та багатий на смак. Спробуйте його приготувати.

Інгредієнти

Вам знадобляться наступні компоненти:

  • борошно — 300 г;
  • вершкове масло — 15 ст.л.;
  • цукор — 14 ст.л.;
  • нежирний сир — 500 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • консервовані персики — 1 банка;
  • ванільний цукор — 2 шт.;
  • ванільний пудінг — 1 пакетик;
  • лимонна цедра;
  • лимонний сік — 1 ст.л.;
  • цукрова пудра — 1 ст.л.

Як приготувати

Борошно треба всипати у велику миску. До борошна додайте масло, 8 ложок цукру та 1 пакетик ванільного цукру. З цих компонентів замісіть крихке тісто. Тортівницю змастіть маслом. Викладіть на неї ⅔ тіста. Втрамбуйте його до дна. З персиків злийте сироп. Викладіть їх на тісто у тортівниці.

Залишки масла розітріть із рештою цукру та ще одним пакетиком ванільного цукру. Розтирати треба до отримання консистенції крему. Після цього можна вводити курячі яйця, лимонний сік та цедру від одного лимона. Все ретельно треба буде вимішати із сиром та ванільним пудінгом. Отримана маса готова, щоб її виклали поверх персиків у тортівниці. Розрівняйте поверхню сирника. А зверху присипте все крихким тістом, яке залишили на початку.

Тепер сирник можна ставити у духовку. Вона має бути розігріта. Випікають сирник біля 50 хвилин при температурі 200 градусів. Коли він буде готовий, не діставайте його одразу із форми, він має вистигнути. Якщо хочете отримати максимальне задоволення, то до сирника потім ще можна збити вершки.

Спробуйте, це неймовірно смачно!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Китайський експорт кукурудзи та сої: фінальний термін подачі документів — 15.10
Китайський експорт кукурудзи та сої: фінальний термін подачі документів - 15.10
1 хв на прочитання15 хвилин тому
Компенсація на малька риби: 30% відшкодування витрат для виробників. Прийом заявок до 1 листопада
В Україні стартував прийом заявок на компенсацію витрат для виробників рибопосадкового матеріалу
2 хв на прочитання8 годин тому
Всесвітній день бавовни
Всесвітній день бавовни: від текстильної сировини до символу спротиву
3 хв на прочитанняВчора
Світові ціни на пшеницю падають третій місяць поспіль — звіт ФАО
Глобальний ринок зерна демонструє спад: пшениця й кукурудза падають у ціні
1 хв на прочитання06 Жовтня 2025
Експорт кукурудзи та сої до Китаю: документи слід подати до 15 жовтня
1 хв на прочитання06 Жовтня 2025
Попри ворожі обстріли українські аграрії зібрали понад 31,5 млн тонн зерна
1 хв на прочитання05 Жовтня 2025
Збитки від російської атаки по агрофірмі на Харківщині, де загинуло 13 тисяч свиней сягнули 300 млн грн
1 хв на прочитання05 Жовтня 2025
Як тропічні зливи у В'єтнамі призводять до подорожчення напоїв в українських кав'ярнях
1 хв на прочитання04 Жовтня 2025