Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Такого сирника з персиками ви точно не куштували: рецепт десерту, від якого ніхто не відмовляється

Такого сирника з персиками ви точно не куштували: рецепт десерту, від якого ніхто не відмовляється

Він точно стане вашим фаворитом.

2 хв на прочитання27 Червня 2024, 10:55
Сирник з персиками Рецепт десерту Смачна ідея Випічки Сирник з персиками Рецепт десерту Смачна ідея Випічки
Поділитись:

Приготування сирника — мистецтво, яке потребує вмінь роботи із сиром, розуміння його потреб. Він має бути ніжним на смак, а не сухим. Пропонуємо вам рецепт, який стане вашим улюбленим. Сирник за ним виходить дуже ніжний, кремовий та багатий на смак. Спробуйте його приготувати.

Інгредієнти

Вам знадобляться наступні компоненти:

  • борошно — 300 г;
  • вершкове масло — 15 ст.л.;
  • цукор — 14 ст.л.;
  • нежирний сир — 500 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • консервовані персики — 1 банка;
  • ванільний цукор — 2 шт.;
  • ванільний пудінг — 1 пакетик;
  • лимонна цедра;
  • лимонний сік — 1 ст.л.;
  • цукрова пудра — 1 ст.л.

Як приготувати

Борошно треба всипати у велику миску. До борошна додайте масло, 8 ложок цукру та 1 пакетик ванільного цукру. З цих компонентів замісіть крихке тісто. Тортівницю змастіть маслом. Викладіть на неї ⅔ тіста. Втрамбуйте його до дна. З персиків злийте сироп. Викладіть їх на тісто у тортівниці.

Залишки масла розітріть із рештою цукру та ще одним пакетиком ванільного цукру. Розтирати треба до отримання консистенції крему. Після цього можна вводити курячі яйця, лимонний сік та цедру від одного лимона. Все ретельно треба буде вимішати із сиром та ванільним пудінгом. Отримана маса готова, щоб її виклали поверх персиків у тортівниці. Розрівняйте поверхню сирника. А зверху присипте все крихким тістом, яке залишили на початку.

Тепер сирник можна ставити у духовку. Вона має бути розігріта. Випікають сирник біля 50 хвилин при температурі 200 градусів. Коли він буде готовий, не діставайте його одразу із форми, він має вистигнути. Якщо хочете отримати максимальне задоволення, то до сирника потім ще можна збити вершки.

Спробуйте, це неймовірно смачно!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
День пам’яті жертв Голодомору 2025 — вшанування та скорбота
День пам’яті жертв Голодомору: мільйони вогників скорботи
2 хв на прочитання12 годин тому
Законопроєкт про держземлі: спрощення поділу, зміна цільового призначення та 100% гарантійний внесок на торгах
Кабмін зареєстрував законопроєкт про використання держземель сільгосппризначення
2 хв на прочитанняВчора
Уряд погодив грант для птахокомплексу з Харкова
Уряд погодив грант для птахокомплексу з Харкова, що постраждав від обстрілів, та інших підприємств
2 хв на прочитанняВчора
Парк «НОВА СИНЕРДЖИ» включено до Реєстру: Хмельниччина отримає 550 робочих місць у переробній промисловості
Уряд включив «НОВА СИНЕРДЖИ» до Реєстру індустріальних парків
2 хв на прочитанняВчора
Як інтегроване фінансування трансформує видобуток кольорових металів
2 хв на прочитання20 Листопада 2025
Обсяги соняшнику в Україні дозволять завантажити заводи лише на 6 місяців
1 хв на прочитання20 Листопада 2025
Створення агрохабу в Гані: партнерство України та Західної Африки
2 хв на прочитання20 Листопада 2025
Вчені створили метод сортування руди, що скорочує відходи на 60% за допомогою ШІ
2 хв на прочитання19 Листопада 2025