Догори
Дати відгук
  • Головна
  • Новини
  • Агро
  • Такого сирника з персиками ви точно не куштували: рецепт десерту, від якого ніхто не відмовляється

Такого сирника з персиками ви точно не куштували: рецепт десерту, від якого ніхто не відмовляється

Він точно стане вашим фаворитом.

2 хв на прочитання27 Червня 2024, 10:55
Сирник з персиками Рецепт десерту Смачна ідея Випічки Сирник з персиками Рецепт десерту Смачна ідея Випічки
Поділитись:

Приготування сирника — мистецтво, яке потребує вмінь роботи із сиром, розуміння його потреб. Він має бути ніжним на смак, а не сухим. Пропонуємо вам рецепт, який стане вашим улюбленим. Сирник за ним виходить дуже ніжний, кремовий та багатий на смак. Спробуйте його приготувати.

Інгредієнти

Вам знадобляться наступні компоненти:

  • борошно — 300 г;
  • вершкове масло — 15 ст.л.;
  • цукор — 14 ст.л.;
  • нежирний сир — 500 г;
  • яйця — 2 шт.;
  • консервовані персики — 1 банка;
  • ванільний цукор — 2 шт.;
  • ванільний пудінг — 1 пакетик;
  • лимонна цедра;
  • лимонний сік — 1 ст.л.;
  • цукрова пудра — 1 ст.л.

Як приготувати

Борошно треба всипати у велику миску. До борошна додайте масло, 8 ложок цукру та 1 пакетик ванільного цукру. З цих компонентів замісіть крихке тісто. Тортівницю змастіть маслом. Викладіть на неї ⅔ тіста. Втрамбуйте його до дна. З персиків злийте сироп. Викладіть їх на тісто у тортівниці.

Залишки масла розітріть із рештою цукру та ще одним пакетиком ванільного цукру. Розтирати треба до отримання консистенції крему. Після цього можна вводити курячі яйця, лимонний сік та цедру від одного лимона. Все ретельно треба буде вимішати із сиром та ванільним пудінгом. Отримана маса готова, щоб її виклали поверх персиків у тортівниці. Розрівняйте поверхню сирника. А зверху присипте все крихким тістом, яке залишили на початку.

Тепер сирник можна ставити у духовку. Вона має бути розігріта. Випікають сирник біля 50 хвилин при температурі 200 градусів. Коли він буде готовий, не діставайте його одразу із форми, він має вистигнути. Якщо хочете отримати максимальне задоволення, то до сирника потім ще можна збити вершки.

Спробуйте, це неймовірно смачно!

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Фото ілюстративне
ДБР викрило колишнє керівництво Держгеокадастру на розкраданні понад 500 га державних земель
1 хв на прочитання3 години тому
Фото ілюстративпе
Україна стала повноправним членом Генеральної комісії з рибальства в Середземномор’ї
1 хв на прочитанняВчора
Фото: Кореспондент
Посуха на Сході та Півдні України знищила 500 тис. га врожаю: аграрії просять підтримки держави
1 хв на прочитанняВчора
Фото: ілюстративне / Pixabay
Кліматичні виклики для аграріїв: південь України потерпає від посухи та опустелювання
2 хв на прочитанняВчора
Всесвітній день рослинного молока: свято, що змінює харчові звички
3 хв на прочитанняВчора
Уряд підтримав ще 19 заявок на гранти для переробних підприємств
2 хв на прочитання21 Серпня 2025
Кабмін удосконалив план розвитку агросектору: орієнтир на стандарти ЄС
1 хв на прочитання21 Серпня 2025
«Сімейні молочні ферми» виплачуватимуть дивіденди інвесторам за 2024 рік
1 хв на прочитання20 Серпня 2025