Такого сирника з персиками ви точно не куштували: рецепт десерту, від якого ніхто не відмовляється
Він точно стане вашим фаворитом.
![Такого сирника з персиками ви точно не куштували: рецепт десерту, від якого ніхто не відмовляється Сирник з персиками Рецепт десерту Смачна ідея Випічки](https://greenpost.ua/upload/news/2024/06/27/syrnyk-persykovyj_965x0.jpg?v=1719468378)
Приготування сирника — мистецтво, яке потребує вмінь роботи із сиром, розуміння його потреб. Він має бути ніжним на смак, а не сухим. Пропонуємо вам рецепт, який стане вашим улюбленим. Сирник за ним виходить дуже ніжний, кремовий та багатий на смак. Спробуйте його приготувати.
Інгредієнти
Вам знадобляться наступні компоненти:
- борошно — 300 г;
- вершкове масло — 15 ст.л.;
- цукор — 14 ст.л.;
- нежирний сир — 500 г;
- яйця — 2 шт.;
- консервовані персики — 1 банка;
- ванільний цукор — 2 шт.;
- ванільний пудінг — 1 пакетик;
- лимонна цедра;
- лимонний сік — 1 ст.л.;
- цукрова пудра — 1 ст.л.
Як приготувати
Борошно треба всипати у велику миску. До борошна додайте масло, 8 ложок цукру та 1 пакетик ванільного цукру. З цих компонентів замісіть крихке тісто. Тортівницю змастіть маслом. Викладіть на неї ⅔ тіста. Втрамбуйте його до дна. З персиків злийте сироп. Викладіть їх на тісто у тортівниці.
Залишки масла розітріть із рештою цукру та ще одним пакетиком ванільного цукру. Розтирати треба до отримання консистенції крему. Після цього можна вводити курячі яйця, лимонний сік та цедру від одного лимона. Все ретельно треба буде вимішати із сиром та ванільним пудінгом. Отримана маса готова, щоб її виклали поверх персиків у тортівниці. Розрівняйте поверхню сирника. А зверху присипте все крихким тістом, яке залишили на початку.
Тепер сирник можна ставити у духовку. Вона має бути розігріта. Випікають сирник біля 50 хвилин при температурі 200 градусів. Коли він буде готовий, не діставайте його одразу із форми, він має вистигнути. Якщо хочете отримати максимальне задоволення, то до сирника потім ще можна збити вершки.
Спробуйте, це неймовірно смачно!
Більше новин читайте на GreenPost.
![Чим корисний шпинат і що з нього приготувати: покрокові рецепти Фото: «Здорові люди»](https://greenpost.ua/upload/news/2024/06/29/chym-korysnyj-shpynat-i-shho-z-nogo-prygotuvaty_305x320.png?v=1719692417)
![Пиріг з черешнею: сезонна випічка , яку має приготувати кожен Пиріг з черешнею Сезонна випічка Смачний рецепт](https://greenpost.ua/upload/news/2024/06/29/chereshnya_305x320.jpg?v=1719651455)
![Заготівля на зиму — закуска з кабачків «Татарська пісня»: готується легко і з простих продуктів Фото: «Їжа легко»](https://greenpost.ua/upload/news/2024/06/29/zakuska-z-kabachkiv-tatarska-pisnya_305x320.jpg?v=1719608513)
![Стартап створив інноваційний цукор із відходів яблук та груш Цукор із Відходів Яблук Нові технології Переробка Відходів](https://greenpost.ua/upload/news/2023/10/21/yak-zberigaty-yabluka_305x320.jpg?v=1719608322)
![Родини захисників та захисниць, які отримали складні поранення чи інвалідність можуть скористатися доглядовими послугами Отримання доглядових послуг
Фото ілюстративне](https://greenpost.ua/upload/news/2023/05/17/invalid_305x320.jpg?v=1719742032)
![Місто під землею: ось як виглядає і працює найбільше метро у світі (ФОТО) Інтер'єр станції «Ляогунчжуан», запущеної в пробній експлуатації, шоста лінія метро в Пекіні, Китай, 3 січня 2019 року. Фото: Reuters](https://greenpost.ua/upload/news/2024/06/30/najbilshe-metro-u-sviti-5_305x320.jpg?v=1719698311)
![На кордоні з Угорщиною на Закарпатті викрили псевдоінваліда На Закарпатті викрили псевдоінваліда](https://greenpost.ua/upload/news/2024/06/29/posvidchennya_305x320.jpg?v=1719739164)
![Як організувати холодильник, аби рідше його мити Фото з відкритих джерел](https://greenpost.ua/upload/news/2023/05/28/poryadok-u-holodylnyku_305x320.jpg?v=1719737802)