Сирники без яєць і борошна

1 хв на прочитання02 Листопада 2022, 07:34

Їх подають зі сметаною та ягідним соусом, але можна з’їсти  і без нічого.

Сирники — популярна страва, і її рецептів існує багато — склад продуктів може дуже сильно варіюватися, незмінним інгредієнтом залишається тільки сир. Наприклад, можна приготувати сирники без яєць і борошна.

Інгредієнти:

сир — 300 г;

цукор — 35 г (1,5 ст. л);

манка — 25 гр (1 ст. л) + для обвалювання 2 ст. л.;

шоколад — 40 г.

Приготування.

Перетерти через сито або перебити сир блендером. Додати цукор і манку, перемішати та залишити на 15 хвилин, аби манка набухла.

Сформувати кульки, притиснути пальцями і покласти шоколад у центр, закрутити знову в кульку й обваляти в манці.

На сковорідку з антипригарним покриттям додати краплю рослинної олії та розподілити серветкою, викласти сирники й на маленькому вогні випікати під кришкою по 10 хвилин з обох боків до золотого кольору.

Подавати зі сметаною та ягідним соусом. Можна з’їсти і без нічого.

Також ми розповідали про кавові сирники — простий рецепт сніданку.

Окрім того, ми писали про деруни без яєць і борошна.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: