Сирний суп із куркою — це ситна та смачна перша страва. Цей рецепт досить простий і не потребує багато часу, що робить його ідеальним вибором для щоденного обіду чи вечері.
Інгредієнти:
куряче філе — 400 г;
картопля вимочена — 2 шт.;
велика морква — 1 шт.;
плавлений сир — 180 г;
бульйон або вода — 2 л;
зелень;
лавровий лист, запашний перець горошком;
сіль, перець;
оливкова олія для смаження.
Приготування.
Куряче філе нарізати кубиками середньої величини.
Картоплю та моркву почистити. Картоплю порізати кубиками, моркву — півкільцями.
Філе злегка обсмажити на сковорідці з невеликою кількістю оливкової олії.
Бульйон довести до кипіння, покласти лавровий лист та запашний перець і додати кубики філе. Зменшити вогонь і варити 7-10 хвилин.
Додати овочі та варити ще 10-15 хвилин.
Викласти в суп плавлений сир, добре розмішати, щоби сир повністю розчинився.
Додати сіль і перець за смаком.
Дрібно покришити зелень і всипати в суп.
Розмішати та зняти з вогню.
Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.