Сирне бланманже з ананасом — це можливість потішити всіх смачненьким, провівши на кухні мінімум часу. Цей десерт без випікання готується дуже легко.
Інгредієнти:
сир — 250 г;
сметана — 100 г;
молоко — 100 мл;
ананас консервований (кільця) — 2 шт.;
желатин швидкорозчинний — 1 ст. ложка;
пудра цукрова — 50 г;
цукор ванільний — 8 г.
Приготування.
У молоко всипати желатин і залишити на 10 хвилин набухати.
Потім поставити на водяну лазню і помішуючи довести желатин до повного розчинення.
Сир змішати зі сметаною, цукровою пудрою та ванільним цукром.
Збити занурювальним блендером повністю однорідну масу.
Влити молоко з желатином, перемішати.
Кружальця ананаса нарізати дрібним кубиком.
Додати ананаси у сирну масу, перемішати.
Розкласти сирну масу по силіконових формах і поставити в холодильник до повного застигання.
Потім акуратно дістати сирне бланманже з форм і подавати.
Більше новин читайте на GreenPost.