Догори
Дати відгук

Спортивні штани чи легінси: що краще вибрати для тренувань?

2 хв на прочитання24 Березня 2023, 12:11
Поділитись:

Якщо у вашому житті є місце спорту, ви точно захочете мати як мінімум пару комплектів спеціального комфортного одягу. Наприклад, спортивні штани жіночі від бренду PUMA - найкраще рішення для тих, хто цінує якісні та довговічні речі. Є й інший варіант низу - легінси. Розберемося, від яких особливостей залежить вибір між штанами та легінсами.

Коли доречні спортивні штани?

Ступінь прилягання, довжина, якість тканини - усі ці параметри впливають на вибір спортивного одягу. Штани актуальні при таких видах фізичної активності:

  • заняття в тренажерному залі;
  • спортивна ходьба;
  • біг;
  • степ-аеробіка.

Переваги цього низу - в тому, що він повністю закриває ноги, але при цьому облягає. Також тут питання полягає в особистих уподобаннях. Комусь більше до душі вільні речі, а хтось обожнює обтислі.

Багато що залежить і від погодних умов. Більшість легінсів досить тонкі, і в них навряд чи буде комфортно бігати пізньої осені. А ось різні моделі штанів можна підібрати з урахуванням температури (особливо якщо тренування проходить на вулиці). Є варіанти з начосом і без нього, з більш щільної або тонкої тканини.

Ще один варіант носіння штанів - як складова повсякденного образу. Вони чудово підійдуть для прогулянок, зустрічей з друзями або шопінгу.

У яких випадках краще вдягнути лосини?

Легінси та лосини краще купувати для тренувань, спрямованих на розвиток гнучкості, витривалості, розтягнення м'язів. Такий одяг рекомендують купити для йоги, пілатесу, стретчингу.

З чим пов'язана ця рекомендація? Перш за все з тим, що обтислі речі не заважають під час нахилів та інших складних вправ. Також перевага полягає в тому, що тренер завжди зможе відстежити, чи правильно ви все виконуєте під час занять. Лосини та легінси можна носити і на пробіжку, в тренажерний зал або на степ-аеробіку.

Більшою мірою вибір ґрунтується конкретно на ваших уподобаннях. Оптимальний варіант - придбати і лосини, і штани. Важливе правило - віддавати перевагу продукції від перевірених брендів. Такий одяг виконаний з технологічних матеріалів і має ідеальний крій. Доповніть свій лук футболками, майками, кофтами, оберіть якісне взуття для спорту - і тоді ви точно будете з радістю йти на кожне заняття.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Соковита курочка з хрумкою картоплею в духовці — простий і доступний рецепт святкової страви
1 хв на прочитання25 Квітня 2024
Зображення згенероване ШІ
Ганс Геневейн Роуз (Hans Gonewein Rose) — троянда-свято (ВІДЕО)
1 хв на прочитання25 Квітня 2024
Фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
Фото: 24 Канал
Будьте уважні до дрібниць: фінансовий гороскоп на четвер, 25 квітня
1 хв на прочитання2 години тому
Понад 8 кілометрів браконьєрських сіток вилучили з заказника на Кременчуцькому водосховищі
Понад 8 кілометрів браконьєрських сіток вилучили з заказника на Кременчуцькому водосховищі
1 хв на прочитання3 години тому
Хмарно з проясненнями: прогноз погоди в Україні на 25 квітня
1 хв на прочитання4 години тому
Міндовкілля ініціює спрощення порядку отримання дозволу на здійснення операцій з оброблення відходів у рамках експериментального проєкту 
2 хв на прочитання5 годин тому
На Закарпатті - сніголавинні попередження!
1 хв на прочитання6 годин тому
Стали відомі переможці всеукраїнського екологічного конкурсу малюнків
1 хв на прочитання8 годин тому