Солодкий порятунок від спеки: полуничний суп з базиліком

1 хв на прочитання7 годин тому
Фото: Runningtothekitchen.com

Десерт чи основна страва? Вирішуйте самі.

Цей освіжаючий суп — ідеальний варіант для спекотного літа. Солодкість полуниці ідеально поєднується з ароматом базиліку.

Інгредієнти.

полуниця — 500 г;

базилік — 1 пучок;

лимонний сік — 1 ст. л.;

цукор або мед — 2 ст. л.;

вода — 100 мл;

свіжа м'ята — для прикраси.

Приготування.

Добре промити полуницю, очистити від хвостиків.

Подрібнити полуницю, базилік, цукор/мед, лимонний сік і воду в блендері до однорідної консистенції.

Поставити суп у холодильник на 30–60 хвилин.

Подавати холодним, прикрасивши листочками м’яти.

Більше рецептів читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: