Догори
Дати відгук

Солодкий плов із сухофруктами — можна приготувати на якесь дитяче свято й не тільки

Дітям неодмінно сподобається.

1 хв на прочитання4 години тому
Фото: Максим Нікітін Фото: Максим Нікітін
Поділитись:

Солодкий плов із сухофруктами — незвичайна страва, яка неодмінно сподобається дітям. Її можна приготувати на якесь дитяче свято. До речі, сухофрукти можна брати й інші — ті, які до смаку вам і вашим малюкам. А ще можна полити готову страву медом або згущеним молоком. Байдужим не залишиться ніхто!

Інгредієнти:

рис — 1,5 скл.;

морква — 2 шт.;

курага — 100 г;

родзинки — 100 г;

масло вершкове — 100 г;

цукор — до смаку.

Приготування.

Моркву почистити й порізати соломкою. Підсмажити у вершковому маслі.

Додати промиті родзинки, порізану на шматочки курагу.

Через 4-5 хвилин у сковороду всипати промитий (можна попередньо замочений) рис і все розмішати.

Додати окропу стільки, щоб за об’ємом води було вдвічі більше, ніж усього іншого.

Тушкувати, поки рис не стане готовий.

За бажанням можна досолодити.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.