Догори
Дати відгук

Солодкий омлет із яблуком — просто і смачно

Він готується у сковороді невеликого розміру.

1 хв на прочитання26 Грудня 2022, 07:31
Поділитись:

Солодкий омлет із яблуком готувати дуже просто з елементарних продуктів.

Інгредієнти:

яйця — 2 шт.;

яблуко — 250 г;

борошно — 2 ст. ложки;

масло вершкове — 15 г;

молоко — 4 ст. ложки;

цукор — 1 ст. ложка;

ванілін — 1 дрібка;

цукрова пудра — для подачі.

Приготування.

Яйця розділити на білки та жовтки.

У миску до жовтків всипати борошно та ванілін. Перемішати віничком.

Влити молоко і знову перемішати суміш, аби не залишилося грудочок.

До яєчних білків всипати цукор. Збити суміш міксером до міцної піни.

Перекласти білкову піну в жовткову суміш. Перемішати віночком чи лопаткою.

У яблука вирізати серцевину. Нарізати яблуко часточками.

У сковороді невеликого діаметру розтопити шматочок вершкового масла і перелити туди омлетну суміш.

Зверху викласти яблучні скибочки.

Накрити сковороду кришкою і готувати омлет на повільному вогні 10 хвилин.

Потім акуратно перевернути омлет на інший бік і готувати під кришкою ще 8 хвилин.

Готовий омлет накрити тарілкою та перевернути, щоб яблучний шар виявився зверху.

Солодкий омлет із яблуком готовий.

Також ми розповідали про омлет із яблуками та корицею: просто, швидко і смачно.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.