- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Трихвилинний омлет у кружці — при готуванні забруднюється мінімум посуду
Трихвилинний омлет у кружці — при готуванні забруднюється мінімум посуду
Зручний і простий рецепт для тих, хто вічно поспішає.
Цей швидкий омлет готується у звичайній кружці та запікається в мікрохвильовій печі. Зручний і простий рецепт для тих, хто вічно поспішає. Усього три хвилини — і можна снідати! А ще величезний плюс такого омлету в тому, що при готуванні забруднюється мінімум посуду.
Інгредієнти:
яйця — 2 шт.;
молоко — 2 ст. ложки;
твердий сир (тертий) — 2 ст. ложки;
ковбаса або шинка (порізана) — 2 ст. ложки;
сіль, перець — до смаку.
Приготування.
Яйця збити виделкою просто в кружці, в якій готуватиметься омлет.
Влити молоко, добре розколотити.
Додати потертий сир, порізану ковбаску, посолити, поперчити, вимішати.
Якщо любите, можна додати трішки посіченої зелені.
Поставити кружку в мікрохвильовку на 1 хвилину.
Дістати, перемішати виделкою, поставити ще на 1,5-2 хвилини, щоб омлет став щільнішим.
Більше новин читайте на GreenPost.