Догори
Дати відгук

Смерть може бути одним із найбільш незафіксованих побічних ефектів вакцини — експерт

Тим більше що до офіційної статистики потрапляє менше 1 % поствакцинальних ускладнень.

3 хв на прочитання24 Серпня 2021, 14:13
Поділитись:

Незалежна американська дослідниця Вірджинія Стонер опублікувала звіт про цифри програми США з безпеки вакцин VAERS — систему звітування про несприятливі події після вакцин. Ось ключові цитати з її звіту.

VAERS повідомляє, що від COVID-вакцин померло більше, ніж від усіх інших вакцин, разом узятих за останні 30 років.

Існує кодекс мовчання, що охороняє масове зростання смертності від вакцин проти коронавірусу (та інших серйозних травм), про які повідомили VAERS. Мало того, що веб-сторінки CDC та прес-релізи пропускають цей незручний факт — дослідження вакцин також це опускають.

Кількість щеплень проти COVID-29 [у США], введених до цього часу в 2021 р. (309 млн), приблизно така ж, як і у всіх інших вакцин, які були введені в 2020 році (316 млн). Але цього року було зареєстровано вражаючу смертність — у 36 разів більше, ніж від усіх інших вакцин.

Згідно веб-сайту VAERS, яким спільно керують CDC та FDA, лише незначна частина травм вакцинами повідомляється VAERS: «Заниження звітності» є одним з основних обмежень систем пасивного спостереження, включаючи VAERS. Термін «неповна звітність» позначає той факт, що VAERS отримує звіти лише про незначну частину фактичних несприятливих подій. Ступінь заниження звітності дуже різний».

Інші джерела, такі як дослідження Harvard Pilgrim Health Care, Inc., проведене в 2010 році, оцінюють рівень звітування менше 1 % — це означає, що переважна більшість поствакцинальних ускладнень ніколи не повідомляється VAERS.

CDC передає хибне враження, що більшість смертей повідомляється VAERS, стверджуючи, що «FDA вимагає від медичних працівників повідомляти VAERS про будь-яку смерть після вакцинації від COVID-19, навіть якщо неясно, чи була вакцина причиною».

CDC нам не повідомляє, що, по-перше, немає штрафу за неподання звіту, тому це дійсно «не потрібно». По-друге, вони не повідомляють нам, що більшість постачальників вакцин не дізнаються, чи помирають їхні клієнти, якщо це не станеться протягом 15-30-хвилинного періоду моніторингу після щеплення — що вкрай рідко.

Якби ви були лікарем або керівником клініки вакцинації проти коронавірусу, і вам надали вибір між тим, щоб провести вечір, склавши звіт VAERS, або повечеряти з друзями, що б ви вибрали?

Є підстави вважати, що смерть може бути однією з найбільш незафіксованих побічних ефектів вакцини — переважно тому, що жертва померла і не може подати звіт VAERS. Померлі також не можуть спонукати свого лікаря подати звіт VAERS. Якщо їм не пощастить мати родича або лікаря, який знає, що вони отримали вакцину, знає про VAERS, розуміє можливість травмування вакциною і готовий пройти важкий процес подання звіту VAERS, цього не станеться.

Також ми розповідали, що втручання в природні процеси роблять людину штучно слабкою та залежною від медицини — інфекціоніст.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Фото: «Їжа легко»
Куряча печінка у сметані — надзвичайно простий рецепт
1 хв на прочитання26 Квітня 2024
Фото: Телеграм-канал «Садівник»
Бадан як низький бордюр для садової доріжки — ідея для ландшафтного дизайну (ФОТО)
1 хв на прочитання26 Квітня 2024
Гороскоп на п'ятницю, 26 квітня
Нові можливості та фінансовий успіх: гороскоп на п'ятницю, 26 квітня
1 хв на прочитання2 години тому
У порт Великої Одеси зайшов “справжній” контейнеровоз з Китаю
У порт Великої Одеси зайшов “справжній” контейнеровоз з Китаю
1 хв на прочитання4 години тому
Українців закликають підвішувати паски до Великодня
2 хв на прочитання5 годин тому
Десятки підприємств України експортують молочні товари в ЄС, що свідчить про їх якість і безпечність - Висоцький
1 хв на прочитання6 годин тому
Чи потрібні електромобілям інші покришки?
4 хв на прочитання6 годин тому
БЕБ у Львові забезпечило відшкодування 5,2 млн грн завданих бюджету збитків через продаж харчових продуктів
1 хв на прочитання7 годин тому