Смажена курка з сиром — ідеальний вибір для сімейної вечері чи затишного обіду. Вона вражає простотою приготування та вишуканим смаком, що стане справжньою знахідкою для любителів ситних і ароматних страв.
Інгредієнти:
курка (ціла, порізана на частини);
молоко — 1 склянка;
твердий сир — 200 г;
яйця — 2 шт.;
сіль і перець — до смаку;
олія та вершкове масло — для смаження.
Приготування.
Частини курячої тушки обсмажити до золотистої шкірочки на сковорідці, потім залити її половиною склянки молока і тушкувати до м’якості.
Інші півсклянки молока збити з яйцями, додати сіль, перець і натертий сир, вимішати все до однорідної маси.
Відцідити шматки курки від рідини, в якій вона тушкувалася, вмочати кожен шматок курки в отриманий кляр, обваляти в панірувальних сухарях і підсмажити на вершковому маслі.
Більше новин читайте на GreenPost.