Смажена курка з сиром — вражає простотою приготування та вишуканим смаком

1 хв на прочитання26 Травня 2025, 07:24
Фото: Максим Нікітін

Справжня знахідка для любителів ситних і ароматних страв.

Смажена курка з сиром — ідеальний вибір для сімейної вечері чи затишного обіду. Вона вражає простотою приготування та вишуканим смаком, що стане справжньою знахідкою для любителів ситних і ароматних страв.

Інгредієнти:

курка (ціла, порізана на частини);

молоко — 1 склянка;

твердий сир — 200 г;

яйця — 2 шт.;

сіль і перець — до смаку;

олія та вершкове масло — для смаження.

Приготування.

Частини курячої тушки обсмажити до золотистої шкірочки на сковорідці, потім залити її половиною склянки молока і тушкувати до м’якості.

Інші півсклянки молока збити з яйцями, додати сіль, перець і натертий сир, вимішати все до однорідної маси.

Відцідити шматки курки від рідини, в якій вона тушкувалася, вмочати кожен шматок курки в отриманий кляр, обваляти в панірувальних сухарях і підсмажити на вершковому маслі.

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: