Догори
Дати відгук

Смакота з курячих сердець: рецепт оригінального й корисного салату

Курячі серця можуть здивувати вас своєю смаковою насиченістю та корисними властивостями.

1 хв на прочитання20 Лютого 2024, 01:21
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел
Поділитись:

Шукаючи нові й цікаві рецепти, ми часто звертаємо увагу на куряче філе, проте курячі серця — це ще один варіант, який може здивувати вас своєю смаковою насиченістю та корисними властивостями. Пропонуємо рецепт вишуканого салату, де курячі серця виступають як основний інгредієнт. До такого салату можна додати додаткове джерело білка, таке як консервована чи відварена квасоля, трохи твердого сиру чи гриби.

Інгредієнти:

курячі серця — 200 г;

помідори — 200 г;

соєвий соус — 4 столові ложки;

салатний мікс — 2 жмені;

часник — 1 зубчик;

спеції за смаком.

Приготування.

Промити курячі серця та видалити зайвий жир. Якщо вони цілі, смажити їх на сковороді з антипригарним покриттям близько 30 хвилин, якщо нарізані — близько 15-20 хвилин.

Під час смаження додати дрібно нарізаний часник і спеції за смаком.

Коли серця будуть майже готові, додати соєвий соус і продовжувати готувати під кришкою кілька хвилин.

У тарілку розкласти салатний мікс і нарізані помідори. В центрі розташувати підготовлені курячі серця.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.