Смачніша за червону рибу: маринована скумбрія, яка за півгодини буде готова

1 хв на прочитання05 Березня 2023, 00:41

Смачна закуска, яку можна просто накладати на чорний хліб.

Мариновану скумбрію можна приготувати дуже швидко і просто. 30 хвилин — і скумбрія, смачніша за червону рибу, готова.

Інгредієнти:

скумбрія — 1 кг;

оцет 9 % — 100 г;

вода — 200 г;

сіль — 10 г (1 ч. л.);

цукор — 5 г;

цибуля ріпчаста — 1 шт.;

гірчиця зернова — 1 ст. л.;

перець подрібнений;

олія — 50 г.

Приготування.

Відрізати голову, плавці і хвіст. Прибрати чорні плівочки.

Розрізати навпіл уздовж хребта.

Повитягувати пінцетом кісточки.

Нарізати скумбрію порційними шматочками.

У неемальованій посудині змішати воду й оцет. Опустити туди скумбрію, залишити на 30 хвилин.

Тим часом нарізати цибулю.

Дістати скумбрію, посолити, поцукрувати, додати гірчицю, олію, цибулю, перемішати.

Смачна закуска, яку можна просто накладати на чорний хліб, готова.

Також ми розповідали про закуску з оселедця, картоплі та зеленої цибулі — потрібні лише чотири найпростіші продукти.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: