Смачні та соковиті: курячі котлети з кабачком і помідорами черрі в духовці

1 хв на прочитання11 Грудня 2022, 09:09

Запікати при 185*С приблизно 20 хвилин до готовності.

Рецепт приготування курячих котлет з кабачком і помідорами черрі в духовці.

Інгредієнти

філе куряче

500 г.

яйця

1 шт.

кабачок

150

булочка

80 г.

молоко/вода

100 мл

помідори черрі

15 шт.

олія

0.5 ст.ложки

Сіль,перець,приправи

 

кріп свіжий

15 г.

Цибуля

75 г.

часник зубці

2 шт.

 

Розраховано на 15 порцій

Інгредієнти

Смачні сезонні котлети, ніжні, красиві і корисні, у яких всередині кожен знайде соковитий сюрприз у вигляді помідора черрі. Дуже раджу приготувати.

ПРИГОТУВАННЯ:

Куряче філе промити, зачистити від плівок і пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою разом почищеною цибулею.

Кабачок почистити, натерти на крупній тертці, трохи посолити, залишити на 5-7 хвилин і відтиснути від соку. Булочку замочити у молоці на декілька хвилин і злегка відтиснути. Часник почистити і пропустити через прес. Сполучити філе, цибулю, кабачок, булочку, яйце, часник.

Добре перемішати, приправити сіллю та чорним меленим перцем. Вмішати дрібно посічений кріп. Відправити масу у холодильник на 30 хвилин. Деко змастити олією.

Мокрими руками сформувати котлети, вставляючи у кожну один пормідор-черрі. Викласти котлети на деко. Запікати при 185*С приблизно 20 хвилин до готовності.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: