Рецепт приготування курячих котлет з кабачком і помідорами черрі в духовці.
Інгредієнти
500 г. | |
1 шт. | |
150 | |
80 г. | |
100 мл | |
15 шт. | |
0.5 ст.ложки | |
| |
15 г. | |
75 г. | |
2 шт. | |
| |
Розраховано на 15 порцій |
Смачні сезонні котлети, ніжні, красиві і корисні, у яких всередині кожен знайде соковитий сюрприз у вигляді помідора черрі. Дуже раджу приготувати.
ПРИГОТУВАННЯ:
Куряче філе промити, зачистити від плівок і пропустити через м'ясорубку з дрібною решіткою разом почищеною цибулею.
Кабачок почистити, натерти на крупній тертці, трохи посолити, залишити на 5-7 хвилин і відтиснути від соку. Булочку замочити у молоці на декілька хвилин і злегка відтиснути. Часник почистити і пропустити через прес. Сполучити філе, цибулю, кабачок, булочку, яйце, часник.
Добре перемішати, приправити сіллю та чорним меленим перцем. Вмішати дрібно посічений кріп. Відправити масу у холодильник на 30 хвилин. Деко змастити олією.
Мокрими руками сформувати котлети, вставляючи у кожну один пормідор-черрі. Викласти котлети на деко. Запікати при 185*С приблизно 20 хвилин до готовності.