- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Капустяні котлети — урізноманітнять меню тих, хто дотримується посту чи стежить за фігурою
Капустяні котлети — урізноманітнять меню тих, хто дотримується посту чи стежить за фігурою
Задоволеною буде вся сім’я.
Капустяні котлети урізноманітнять меню тих, хто дотримується посту чи стежить за фігурою. А коли їх подати разом із соусом — задоволеною буде вся сім’я!
Інгредієнти:
капуста — 500 г;
манна крупа — 2 ст. л.;
мелені сухарі — 2 ст. л.;
сіль — до смаку;
олія — 3 ст. л.;
вода — ½ склянки.
Приготування.
Капусту дрібно нарізати, покласти в каструлю, додати воду, 1 ст. ложку олії й тушкувати до напівготовності.
У киплячу масу всипати манну крупу, варити, безперервно помішуючи, 10–15 хв, злегка остудити, посолити, розмішати й остаточно остудити.
Сформувати котлети овальної форми, запанірувати у сухарях та обсмажити.
Більше новин читайте на GreenPost.