Догори
Дати відгук

Смачна закуска на зиму: рецепт консервованого салату з цукіні та томатів

Салат із цукіні та помідорів стане чудовою закускою на столі холодною зимою.

1 хв на прочитання23 Серпня 2022, 11:45
Поділитись:

Рецептом закуски з цукіні та помідорів поділилися на порталі Shuba.

Інгредієнти

  • Цукіні – 1 кг
  • Томати – 1 кг
  • Цибуля ріпчаста – 300 г
  • Часник, зубчики – 6 шт.
  • Сіль – 40 г
  • Олія соняшникова – 100 мл
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Зелень – до смаку
  • Оцет – 40 мл

Приготування

Крок 1. Цукіні та помідори промийте, обсушіть і наріжте дрібними кубиками. Цибулю та часник очистіть і подрібніть. Зелень помийте та порубайте. Змішайте всі підготовлені інгредієнти, додайте сіль, цукор, перець та олію.

Добре розмішайте і залиште на 30 хвилин, щоб овочі пустили сік.

Крок 2. Потім поставте на середній вогонь і доведіть до кипіння. Готуйте помішуючи на невеликому вогні 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності влийте оцет і перемішайте.

Розкладіть салат у стерилізовані банки та герметично закрийте кришками. Переверніть дном догори, закутайте та залиште до повного охолодження. Зберігайте у прохолодному місці.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.