Ольга Шевченко1 хв на прочитання04 Січня 2024, 13:34
 Убагатьох смак сирних ватрушок асоціюється з дитинством, близькими та домашнім затишком. Якщо є бажання поностальгувати, та при цьому бажання возитися з дріжджовим тістом немає, пропонуємо приготувати ліниву "Ватрушку".
Інгредієнти:
- яйце — 5 шт.;
 - цукор — 1 склянка;
 - сметана — 1 склянка;
 - сир — 550 г;
 - борошно — 1 склянка;
 - сода харчова — 0,5 ч. л.;
 - масло вершкове — 50 г;
 - манна крупа — 1 ст. л.;
 - вишня в'ялена — 0,5 ст.
 
Спосіб приготування:
- Два яйця збити з половиною склянки цукру.
 - Додати сметану, соду, борошно, розтоплене вершкове масло, перемішати.
 - Для начинки змішати сир, манну крупу, 3 яйця та 0,5 склянки цукру.
 - Тісто викласти у форму, попередньо застелену пергаментом.
 - В центр тіста обережну влити сирну масу.
 - Зверху викласти ягоди в'яленої вишні.
 - Форму поставити у холодну духовку, виставивши температуру 180 градусів.
 - Випікати близько 45 хвилин.
 
Більше новин читайте на GreenPost.