Догори
Дати відгук

Скорпіонів чекає аудит стосунків, а Близнюкам час збиратись у подорож

Таро-прогноз для усіх знаків Зодіаку на п'ятницю, 6 вересня.

5 хв на прочитання06 Вересня 2024, 10:33
Зображення: ілюстративне Зображення: ілюстративне
Поділитись:

П'ятниця - день для підсумків і підготовки до наступного тижня. Або ж для приємних закупів напередодні вихідних. Вирішуйте самі, залежно від своїх планів. А розклад Таро дасть прогноз для оптимальних рішень.

ОВЕН. Карта Таро:  Вісімка Пентакль

Наполеглива праця окупається, але іноді доводиться чекати, щоб зібрати зароблені плоди. Прямо зараз ви вкладаєте час і енергію в те, що цінуєте, і може здатися, що виграш уже в кишені. Та не поспішайте і не кидайте початі справи. Мине час, і вкладені зусилля принесуть великі гроші.

ТЕЛЕЦЬ. Карта Таро: Імператор

Ви схильні уникати конфліктів? Ця карта Таро може бути знаком того, що зараз конфронтація неминуча. Можливо, вам доведеться постояти за себе або боротися за справу, в яку ви вірите. У будь-якому випадку настав час розім'яти кулаки і набратися сміливості.

БЛИЗНЮКИ. Карта Таро: Лицар Жезлів

У вас є плани на подорож цього місяця? Якщо хочете вирушити в дорогу, саме час планувати маршрут і вирішити, куди ви хочете поїхати. Можливо, ви захочете оселитися у популярному серед туристів районі. А може, віддасте перевагу "старому місту" з його історичними принадами. Що б ви не вирішили, обов’язково включіть пригоди у свої плани. Буде весело!

РАК. Карта Таро: Чарівник, перевернута

Не всі ваші навички годяться для того, щоб заробляти з ними все життя. Деякі хобі можуть вже втратити цінність і вагу. Якщо друзі або родина спонукають вас займатися чимось лише тому, що це приносить дохід, але не дає радості, скажіть про це відверто. Це нормально - бути задоволеним життям, зосередженим на улюбленій справі.

ЛЕВ. Карта Таро: Двійка пентаклів, перевернута

Ви берете на себе занадто багато справ щодня? Знайдіть час цього тижня, щоб впорядкувати свій розклад. Подивіться, що можна викинути, а що потрібно розбити на частини. Поставте собі за мету посилити ті сфери свого життя, через які вам не вистачає відпочинку. Будьте готовими для делегування частини справ іншим, навіть якщо це означає бартер, торгівлю або надання послуг.

ДІВА. Карта Таро: Імператриця

Довіряйте своїй інтуїції. Можливо, ви сумніваєтеся, чи варто довіряти своїм передчуттям. Ви можете виявити, що повірити в себе набагато важче, ніж ви спочатку уявляли. Та це варто зробити. Інакше прийде відчуття розчарування, що ви не прислухалися до власної інтуїції вчасно. Практикуйте довіряти собі і спостерігайте результати.

ТЕРЕЗИ. Карта Таро: Лицар Кубків, перевернута

Ви бачите хороше в інших, і коли вони сяють, ви радієте, що ви підтримували їх у процесі. Однак ця карта Таро є попередженням: не варто любити когось за те, ким він може стати. Можливо, вам буде важко вловити різницю. Зосередьтеся на тому, ким люди зараз є, так легше оцінити, кому віддати свою довіру.

СКОРПІОН. Карта Таро: Закохані, перевернута

Любов і тривалі стосунки – це чудово, але іноді потрібно ретельно працювати над собою, щоб бути разом. Під час проблем у стосунках виникає спокуса думати, що краще їх розірвати і розійтися різними дорогами. А ви навіть можливості такої не допускаєте. Настав час розглянути вашу поточну ситуацію під лупою. І зрозуміти, як її врегулювати. Або виправити те, що пішло не так, або відверто обговорити стан речей. Можливо, ви вже переросли одне одного, і настав час для глобальних змін.

СТРІЛЕЦЬ. Карта Таро: Повішений

Ви повинні робити те, що найкраще для вас. Нелегко дозволити другу відстати, коли суть полягає в тому, щоб разом досягти певної мети. Але час тече для кожного по-своєму. Можливо, далі вам доведеться працювати самостійно. Незалежність є частиною зростання. Здорова дружба може впоратися з моментами, коли все йде не так, як ви обидва планували спочатку.

КОЗЕРІГ. Карта Таро: Колесо Фортуни, перевернуте

Сьогодні все так, як ви планували? Часом кортить гайнути з роботи раніше, бо рутина дістала. А часом просто хочеться додому, до рідних. У деякі дні вам здається, що ви працюєте без задоволення і через великі зусилля. Подумайте, що ви можете зробити, щоб виправити цю ситуацію? Будь-який негатив можна виправити на позитив"

ВОДОЛІЙ. Карта Таро: Смерть

Прощання з кимось або чимось завжди болить. Завершення кар'єри або проекту може принести як радість, так і сум. Та ви готові вступити в новий період життя. Важко усвідомити, що ви закриваєте двері до розділу, в який більше не повернетесь. Та добре, що є момент все зважити, оцінити і пережити. Скористайтесь ним!

РИБИ. Карта Таро: Сімка чаш, перевернута

Тримайте емоції під контролем. Ви легко впораєтеся з усіма важкими завданнями та викликами, проте для цього доведеться зберігати спокій та відмовитись від імпульсивних вчинків. Сьогодні життя буде вас випробовувати. Намагайтеся ставитися до всього з великодушним розумінням, це допоможе зберегти власну енергію.

Більше новин читайте на GreenPost.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з GreenPost
Осінній пиріг зі сливами і корицею
Що приготувати зі слив: осінній пиріг зі сливами і корицею
1 хв на прочитання19 хвилин тому
Зображення згенеровано ШІ
Тектонічні плити почали рухатися: у Хмельницькому й Одесі відчули відлуння землетрусу, який стався у Румунії
1 хв на прочитаннягодина тому
Фото: Міненерго
Україна закликає МАГАТЕ вжити заходів для припинення атак на цивільну енергетичну інфраструктуру та звільнення ЗАЕС
1 хв на прочитання2 години тому
Розі у свій 32-й день народження торік. Фото: Newsquest/SWNS
Найстарша кішка у світі померла у віці, еквівалентному 152 людським рокам
1 хв на прочитання3 години тому
Нестача води в містах: які є шляхи вирішення цієї проблеми?
6 хв на прочитання4 години тому
Польща пішла під воду: ось що в сусідній країні накоїв циклон «Борис» і як люди справляються з наслідками (ФОТО)
3 хв на прочитання5 годин тому
Пухлина досягла 8 см: львівські лікарі прооперували чоловіка із раком молочної залози
1 хв на прочитання5 годин тому
Для підтримки ментального здоров'я та вирішення соціальних питань в Україні працюють 179 Центрів життєстійкості
3 хв на прочитання6 годин тому