Догори
Дати відгук

Шикарний торт нашвидкуруч: № 1 на всіх святах

«Бите скло» – ідеальний варіант.

2 хв на прочитання06 Березня 2023, 21:00
Поділитись:

Погодьтеся, господині перепробували вже мінімум півсотні домашніх десертів за час карантину. Але що, якщо часу мало, а смачненького все ж хочеться?

В такому випадку торт із печива «Бите скло» – ідеальний варіант.

Торт із печива з желейною начинкою – улюбленець і професіоналів, і аматорів. Готувати його – одне задоволення. Однак відмінності від класичного варіанту розпізнати легко. Дивимося!

Складові:

  • печиво 200 г
  • желе зі смаком ківі 90 г
  • лимонне желе 90 г
  • полуничне желе 90 г
  • вишневе желе 90 г
  • апельсинове желе 90 г
  • йогурт 400 г
  • вершки 200 г
  • молоко 200 мл
  • цукрова пудра 200 г
  • желатин 4 ст. л.

Приготування:

  1. Для цього десерту підійде желе з будь-якими смаками. Головне, щоб їх було не менше 5. Розчиніть кожне желе в 1,5 скл. води. Розлийте їх в окремі блюдця.
  2. Застигле желе наріжте невеликими кубиками. Перекладіть їх у глибоку миску. Дно форми розміром приблизно 23 x 33 см вистеліть печивом.
  • Желатин залийте 0,5 скл. холодного молока. Залиште суміш хвилин на 10, щоб вона набухла. За той час молоко закип’ятіть в сотейнику разом із цукром. З’єднайте ці дві суміші.
  • Перемішуйте масу до розчинення желатину. Потім дайте їй охолонути. Змішайте желатинову масу з йогуртом за допомогою віночка. Далі влийте до них збиті вершки 30% – ї жирності.
  • Цю вершково-молочну суміш додайте до різнобарвного желе. Акуратно перемішайте. Вилийте желейну масу в форму. Розрівняйте її силіконовою лопаткою.
  • На желе швидко викладіть шар печива. На нього поставте дошку. Так печиво краще прилипне до начинки. Поставте десерт у холодильник мінімум на 2 години.
  • Готовий торт із печивалегко дістати з форми. Просто переверніть її догори дном. Але якщо желе прилипло, облийте форму окропом. Розріжте торт між шарами печива. Так він буде виглядати більш гарно.
  •  

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Більше з розділу Агро
Китайський експорт кукурудзи та сої: фінальний термін подачі документів — 15.10
Китайський експорт кукурудзи та сої: фінальний термін подачі документів - 15.10
1 хв на прочитанняВчора
Компенсація на малька риби: 30% відшкодування витрат для виробників. Прийом заявок до 1 листопада
В Україні стартував прийом заявок на компенсацію витрат для виробників рибопосадкового матеріалу
2 хв на прочитанняВчора
Всесвітній день бавовни
Всесвітній день бавовни: від текстильної сировини до символу спротиву
3 хв на прочитання07 Жовтня 2025
Світові ціни на пшеницю падають третій місяць поспіль — звіт ФАО
Глобальний ринок зерна демонструє спад: пшениця й кукурудза падають у ціні
1 хв на прочитання06 Жовтня 2025
Експорт кукурудзи та сої до Китаю: документи слід подати до 15 жовтня
1 хв на прочитання06 Жовтня 2025
Попри ворожі обстріли українські аграрії зібрали понад 31,5 млн тонн зерна
1 хв на прочитання05 Жовтня 2025
Збитки від російської атаки по агрофірмі на Харківщині, де загинуло 13 тисяч свиней сягнули 300 млн грн
1 хв на прочитання05 Жовтня 2025
Як тропічні зливи у В'єтнамі призводять до подорожчення напоїв в українських кав'ярнях
1 хв на прочитання04 Жовтня 2025