- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Шикарний торт нашвидкуруч: № 1 на всіх святах
Погодьтеся, господині перепробували вже мінімум півсотні домашніх десертів за час карантину. Але що, якщо часу мало, а смачненького все ж хочеться?
В такому випадку торт із печива «Бите скло» – ідеальний варіант.
Торт із печива з желейною начинкою – улюбленець і професіоналів, і аматорів. Готувати його – одне задоволення. Однак відмінності від класичного варіанту розпізнати легко. Дивимося!
Складові:
- печиво 200 г
- желе зі смаком ківі 90 г
- лимонне желе 90 г
- полуничне желе 90 г
- вишневе желе 90 г
- апельсинове желе 90 г
- йогурт 400 г
- вершки 200 г
- молоко 200 мл
- цукрова пудра 200 г
- желатин 4 ст. л.
Приготування:
- Для цього десерту підійде желе з будь-якими смаками. Головне, щоб їх було не менше 5. Розчиніть кожне желе в 1,5 скл. води. Розлийте їх в окремі блюдця.
- Застигле желе наріжте невеликими кубиками. Перекладіть їх у глибоку миску. Дно форми розміром приблизно 23 x 33 см вистеліть печивом.
- Желатин залийте 0,5 скл. холодного молока. Залиште суміш хвилин на 10, щоб вона набухла. За той час молоко закип’ятіть в сотейнику разом із цукром. З’єднайте ці дві суміші.
- Перемішуйте масу до розчинення желатину. Потім дайте їй охолонути. Змішайте желатинову масу з йогуртом за допомогою віночка. Далі влийте до них збиті вершки 30% – ї жирності.
- Цю вершково-молочну суміш додайте до різнобарвного желе. Акуратно перемішайте. Вилийте желейну масу в форму. Розрівняйте її силіконовою лопаткою.
- На желе швидко викладіть шар печива. На нього поставте дошку. Так печиво краще прилипне до начинки. Поставте десерт у холодильник мінімум на 2 години.
- Готовий торт із печивалегко дістати з форми. Просто переверніть її догори дном. Але якщо желе прилипло, облийте форму окропом. Розріжте торт між шарами печива. Так він буде виглядати більш гарно.
Більше з розділу Агро
Чим підживити абрикос навесні — найкраще добриво
На заказнику Кременчуцького водосховища браконьєр "наловив" риби на 3 роки тюрми
В Одесі викрили цех з незаконного пошиття «брендового» одягу
Картопля, запечена з фаршем, помідорами та сиром — простий і смачний рецепт
Німецький салат «Старий Мюнхен» - гості будуть в захваті
Традиційна українська кухня: печеня з м’яса і слив
У Польщі немає кому збирати полуницю: і до чого тут українські закони
Справжній рецепт «правильних» дерунів: без борошна і яєць
Більше з GreenPost
У чому небезпека гемофільної інфекції і якими вакцинами в Україні відбуваються профілактичні щеплення
Не стань браконьєром: як придбати чорну ікру та осетрину без шкоди для природи і власного здоров'я
У разі проковтування забарвлює губи дитини в синій колір: у США вирішили проблему дітей, які ковтають батарейки
Аеропорт Кишинева закривають для проводжаючих, деталі
Боротьба немовлят, що плачуть: у Японії пройшов фестиваль незвичайного сумо — у ньому беруть участь однорічні діти (ФОТО)
Щеплення проти гепатиту В: відповідь МОЗ, чому не варто відкладати
У Чехії оголосили про успішне збільшення потужності 3-го енергоблока АЕС Dukovany
Кліматична криза — це також криза психічного здоров'я: що науковці говорять про стрес через наслідки змін клімату