- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Шикарний торт нашвидкуруч: № 1 на всіх святах
Шикарний торт нашвидкуруч: № 1 на всіх святах
«Бите скло» – ідеальний варіант.

Погодьтеся, господині перепробували вже мінімум півсотні домашніх десертів за час карантину. Але що, якщо часу мало, а смачненького все ж хочеться?
В такому випадку торт із печива «Бите скло» – ідеальний варіант.
Торт із печива з желейною начинкою – улюбленець і професіоналів, і аматорів. Готувати його – одне задоволення. Однак відмінності від класичного варіанту розпізнати легко. Дивимося!
Складові:
- печиво 200 г
- желе зі смаком ківі 90 г
- лимонне желе 90 г
- полуничне желе 90 г
- вишневе желе 90 г
- апельсинове желе 90 г
- йогурт 400 г
- вершки 200 г
- молоко 200 мл
- цукрова пудра 200 г
- желатин 4 ст. л.
Приготування:
- Для цього десерту підійде желе з будь-якими смаками. Головне, щоб їх було не менше 5. Розчиніть кожне желе в 1,5 скл. води. Розлийте їх в окремі блюдця.
- Застигле желе наріжте невеликими кубиками. Перекладіть їх у глибоку миску. Дно форми розміром приблизно 23 x 33 см вистеліть печивом.
- Желатин залийте 0,5 скл. холодного молока. Залиште суміш хвилин на 10, щоб вона набухла. За той час молоко закип’ятіть в сотейнику разом із цукром. З’єднайте ці дві суміші.
- Перемішуйте масу до розчинення желатину. Потім дайте їй охолонути. Змішайте желатинову масу з йогуртом за допомогою віночка. Далі влийте до них збиті вершки 30% – ї жирності.
- Цю вершково-молочну суміш додайте до різнобарвного желе. Акуратно перемішайте. Вилийте желейну масу в форму. Розрівняйте її силіконовою лопаткою.
- На желе швидко викладіть шар печива. На нього поставте дошку. Так печиво краще прилипне до начинки. Поставте десерт у холодильник мінімум на 2 години.
- Готовий торт із печивалегко дістати з форми. Просто переверніть її догори дном. Але якщо желе прилипло, облийте форму окропом. Розріжте торт між шарами печива. Так він буде виглядати більш гарно.
Більше з розділу Агро

«Сімейні молочні ферми» виплачуватимуть дивіденди інвесторам за 2024 рік
1 хв на прочитанняВчора

Росія продає вкрадену українську пшеницю у 70 країн світу, — Центр національного спротиву
1 хв на прочитанняВчора

ЄС скоротить імпорт пшениці: Україна втрачає ключовий ринок збуту
1 хв на прочитанняВчора

Україна витісняє Росію з ринку: українська соняшникова олія вперше за два роки стала лідером в Індії
1 хв на прочитанняВчора
Група «Епіцентр» та Урбанські побудують зерновий термінал у порту «Південний»
2 хв на прочитанняВчора
Місяць — найкращий садівник? Як космічні ритми впливають на ваш урожай
2 хв на прочитанняВчора
Натуральний твердий сир за 15 хвилин: простий рецепт у мікрохвильовці
1 хв на прочитання19 Серпня 2025
Амброзія: небезпека для здоров'я та врожаю. Як захиститися від алергії та знищити бур’ян
2 хв на прочитання19 Серпня 2025
Більше з GreenPost

21 серпня відзначається «День збору диких трав» – щорічне міжнародне свято
3 хв на прочитаннягодина тому

На Одещині виявили унікальну червонокнижну комаху
1 хв на прочитання2 години тому

Розумне прибирання вдома: ТОП-3 рішення від компанії Kärcher
2 хв на прочитання2 години тому

Безпрецедентне танення льоду на Шпіцбергені: чим це загрожує
3 хв на прочитання3 години тому
В «Укренерго» попередили про зростання споживання електроенергії
1 хв на прочитання4 години тому
Хаос — нова гармонія: асиметричні дизайни
2 хв на прочитання5 годин тому
Ідеальний сніданок за 15 хвилин: омлетні мафіни
1 хв на прочитання6 годин тому
Від астми до травми мозку: чим насправді ризикує молодь, коли обирає електронні цигарки і як це пов’язано з іншими шкідливими звичками
2 хв на прочитання11 годин тому