Швидка кабачкова ікра з запечених овочів: рецепт смачної та корисної намазки
В холодильнику може зберігатися до 7 днів.
Це не рецепт зимової консервації. Така кабачкова ікра підходить для тих, кому захотілось вже і зараз улюбленої страви. В холодильнику може зберігатися до 7 днів,але ви з’їсте її набагато швидше. На виході приблизно 700-800 г.
Інгредієнти
Для приготування вам потрібні такі продукти:
- молоді кабачки — 2 шт.;
- помідор — 2 шт.;
- морква — 2 шт.;
- солодкий перець (за бажанням) — 1 шт.;
- цибуля — 2 шт.;
- сіль, перець;
- олія — 3 ст.л.
Як приготувати
Всі овочі треба підготувати та нарізати. Посоліть їх, посипте чорним перцем, олією. Ретельно перемішайте та відправте в рукав для запікання. В духовці овочі мають запектися протягом 60-70 хвилин.
З готових овочів злийте сік після запікання, а їх перебийте блендером до стану пюре. Якщо раптом консистенція надто густа, розведіть злитим овочевим соком. Розкладіть в банку під кришку та поставте в холодильник. Смачного!
Більше новин читайте на GreenPost.