Смачний рецепт без випічки з великою кількістю шоколаду – шоколадний чізкейк
Необхідні інгредієнти для верху:
Необхідні інгредієнти для крему:
Необхідні інгредієнти для глазурі:
Спосіб приготування:
Печиво дрібно подрібніть і змішайте з розтопленим маслом. Перекладіть суміш на кругле деко (24 см), застелене папером для випічки.
Для крему змішати збиті вершки.
Окремо змішайте сир з розтопленим шоколадом, потім додайте збиті вершки. Також додаємо ромову есенцію за смаком і, можливо, цукор. Верх бісквітів у формі змащуємо кремом і ставимо торт на кілька годин у холодильник.
Для глазурі розігрійте рідкі вершки в каструлі. Додайте шматочки шоколаду та перемішайте до однорідності. Полийте торт глазур’ю і поставте в холодильник, поки глазур не застигне.