Шніцель із курячого філе з твердим сиром — простий рецепт

1 хв на прочитання5 годин тому
Фото: «Їжа легко»

Лише кілька простих інгредієнтів — і ви зможете насолоджуватися вдома ресторанною стравою.

Шніцель із курячого філе — це класика, яка завжди порадує своєю простотою та неперевершеним смаком. Ця страва швидка в приготуванні й ідеально підходить для ситного обіду чи вечері. Лише кілька простих інгредієнтів — і ви зможете насолоджуватися вдома ресторанним шніцелем.

Інгредієнти:

філе куряче — 400 г;

борошно — 50 г;

сир твердий — 100 г;

олія — ​​40 мл;

яйце куряче — 1 шт.;

сіль — до смаку;

перець мелений — до смаку.

Приготування.

Куряче філе нарізати на плоскі шматочки завтовшки трохи більше 1 см.

Накрити курячі шматочки харчовою плівкою. Відбити шматочки з двох боків спеціальним молоточком для відбиття м'яса. Приправити кожен відбитий шматок курячого філе сіллю та меленим перчиком (з кожного боку).

Кожну відбивну обваляти в борошні.

Збити в плашці куряче яйце. Вмочити в яєчну масу курячі відбивні.

Потім знову обваляти курячу відбивну в борошні.

У сковороду влити олію. Розігріти його. Викласти в олію курячі відбивні. Підсмажити близько 3-4 хвилин.

Перевернути курячі відбивні. Поверхню присипати натертим сиром. Сковороду накрити кришкою. Підсмажувати ще 5 хвилин.

Шніцель із курячого філе з сиром готовий!

Більше новин читайте на GreenPost.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: