Шніцель із курячого філе — це класика, яка завжди порадує своєю простотою та неперевершеним смаком. Ця страва швидка в приготуванні й ідеально підходить для ситного обіду чи вечері. Лише кілька простих інгредієнтів — і ви зможете насолоджуватися вдома ресторанним шніцелем.
Інгредієнти:
філе куряче — 400 г;
борошно — 50 г;
сир твердий — 100 г;
олія — 40 мл;
яйце куряче — 1 шт.;
сіль — до смаку;
перець мелений — до смаку.
Приготування.
Куряче філе нарізати на плоскі шматочки завтовшки трохи більше 1 см.
Накрити курячі шматочки харчовою плівкою. Відбити шматочки з двох боків спеціальним молоточком для відбиття м'яса. Приправити кожен відбитий шматок курячого філе сіллю та меленим перчиком (з кожного боку).
Кожну відбивну обваляти в борошні.
Збити в плашці куряче яйце. Вмочити в яєчну масу курячі відбивні.
Потім знову обваляти курячу відбивну в борошні.
У сковороду влити олію. Розігріти його. Викласти в олію курячі відбивні. Підсмажити близько 3-4 хвилин.
Перевернути курячі відбивні. Поверхню присипати натертим сиром. Сковороду накрити кришкою. Підсмажувати ще 5 хвилин.
Шніцель із курячого філе з сиром готовий!
Більше новин читайте на GreenPost.