Шакшука — швидкий і поживний сніданок нашвидкуруч

1 хв на прочитання18 Липня 2023, 07:27

Приготування цієї страви дуже просте.

Шакшука, або яєчня по-арабськи — це страва з яєць, посмажених у соусі з помідорів, перцю чилі та цибулі. Приготування цієї страви дуже просте й не вимагає багато часу.

Інгредієнти:

яйця — 4 шт.;

помідор — 5 шт.;

цибуля — 1 шт.;

часник — 5 зубчиків;

перець солодкий — 2 шт.;

томатна паста — 3 ст. л.;

ковбаски чи м'ясо — за смаком

спеції (сіль, перець, паприка, зіра, коріандр) — за смаком;

зелень — за смаком.

Приготування.

Нарізати овочі крупно.

Обсмажити спочатку цибулю і часник разом із зірою та коріандром.

Додати перець, обсмажити ще кілька хвилин і додати помідори. Через 3-5 хвилин додати томатну пасту, ковбаски, спеції, що залишились, і трохи зелені.

Додати яйця, накрити кришкою і залишити на повільному вогні на 10 хвилин.

Посипати свіжою зеленню.

Смачного!

Також ми розповідали про смачний сніданок за 5 хвилин — ідеальний рецепт із трьох інгредієнтів.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: