- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Бананово-ягідний смузі з імбиром — смачний і корисний рецепт
Бананово-ягідний смузі з імбиром — смачний і корисний рецепт
Легко перетворити напій на їжу.

Дієтологи вважають смузі набагато кориснішими за соки, зокрема фреші. Адже для приготування смузі використовують продукт повністю, тож мікроелементи та вітаміни надходять в організм разом із клітковиною і чудово засвоюються.
Структура смузі дозволяє легко перетворити напій на їжу, причому корисну для шлунка і організму загалом. Завдяки перетиранню фрукти, ягоди, горіхи та насіння легше засвоюються організмом, а наявність декількох складників підсилює загальну дію всіх компонентів. А крім користі, це ще й неймовірна смакота! Бананово-ягідний смузі з імбиром дасть швидкий заряд енергії, підтримає імунітет завдяки антиоксидантам і вітаміну С, покращить травлення через імбир і забезпечить організм калієм для роботи серця. Однак людям з алергією на мед чи ягоди варто бути обережними.
Інгредієнти:
банан — 1 шт.;
ягоди (заморожені або свіжі) — 1 скл.;
мед — 1 ст. л.;
тертий корінь імбиру — 1 ст. л.;
вода — ½ скл.
Приготування.
Банан очистити, розламати руками на кілька частин і покласти у блендер.
Ягоди (чудово смакує полуниця і чорниця) трішки розморозити, але не до кінця, щоб не витік весь сік, і покласти у блендер. Додати мед, тертий імбир і трохи води.
Збити напій до однорідного стану.
Налити смузі у склянку й одразу ж спожити.
Більше новин читайте на GreenPost.







