Сезон спаржі: чудовий продукт для захисту від раку і не тільки
Сотні тисяч осіб у світі кожного року вмирають від раку товстої кишки.
Тим часом порятунок від розвитку страшної недуги цілком можна знайти в багатьох наших холодильниках. Йдеться про спаржу, яку господині із задоволенням додають у багато страв.
Але цей продукт, окрім посилення смаку, має й інші корисні якості – у тому числі цілющі.
Завдяки цілому набору вітамінів, фолієвої кислоти, а також клітковини, калію і заліза у своєму складі спаржа благотворно впливає на шлунково-кишковий тракт і на багато внутрішніх процесів в організмі.
Через це, як стверджують медики, цей продукт можна сміливо називати одним із найкращих засобів профілактики раку товстої кишки – одного з найнебезпечніших видів онкології.