Догори
Дати відгук

Секрет у лушпайках: відомий кухар розкрив ідеальний спосіб приготування картопляного пюре

Картопляне пюре популярне у багатьох країнах, і попри свою простоту ця страва має свої секрети приготування.

1 хв на прочитання02 Травня 2022, 22:23
Поділитись:

Картопляне пюре — смачна та поживна страва, але новий рецепт його приготування, яким ділиться Headinsider, може вас здивувати.

Кухар із Австралії вразив своїх підписників несподіваним способом приготування картопляного пюре. У Роба Ніксона власний відеоканал, на якому він ділиться з усіма охочими новими рецептами та кулінарними секретами.

Майстер вирішив розповісти про те, як приготувати пюре смачніше, ніж зазвичай. Починає він із того, що ставить на вогонь каструлю із солоною водою. Поки вода закипає, Ніксон чистить картоплю, але не викидає лушпайки. Вони знадобляться пізніше.

Картоплю слід розрізати на дві частини та варити протягом 15 хвилин. Потім воду зливають, мнуть за допомогою преса та додають у пюре сіль, масло, білий перець.

Але основне у цьому способі — підготовка молока. Його кухар рекомендує налити в каструлю, покласти всередину картопляні лушпайки, що залишилися, і поставити на плиту. Ніксон запевняє, що за кілька хвилин, протягом яких потрібно гріти молоко, воно просочиться картопляним смаком. А це зробить страву ще смачнішою та ароматнішою. Молоко залишиться лише відфільтрувати й додати до картоплі.

Також ми розповідали про п’ять лайфхаків, щоби зварити картоплю вдвічі швидше.

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.