- Головна
- Новини
- Агро
- С/Г продукція
- Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується нашвидкуруч
Прикрасити можна натертим сиром, перепелиними яйцями чи помідорами чері.

Салат із куркою та сухариками — легкий, але святковий, і готується він нашвидкуруч. Для економії часу можна використовувати готове, копчене м’ясо. Сухарики підійдуть куповані чи домашні — для цього варто порізати кубиками білий хліб (бажано вчорашній) і підсмажити, змішавши з будь-якими спеціями. Прикрашати салат можна натертим сиром, перепелиними яйцями чи помідорами чері.
Інгредієнти:
куряче філе — 200 г;
сухарики — 100 г;
твердий сир — 50 г;
огірки — 2 шт.;
яйця — 2 шт.;
майонез — 3 ст. л.;
часник — 2 зубці;
листя салату — для подачі.
Приготування.
Куряче філе відварити, нарізати кубиками.
Яйця зварити, почистити, нарізати кубиками й додати до курятини. Туди ж нарізати огірки й натерти сир. Часник вичавити в майонез, перемішати й заправити салат.
Усе перемішати.
Перед подачею додати сухарики.
Викласти готовий салат на тарілку, оформлену з листя салату.
Більше новин читайте на GreenPost.







