Салат із кабачків — дуже смачна, проста і бюджетна заготовка на зиму.
Інгредієнти:
кабачки — 3 кг;
солодкий перець — 3 шт.;
томатний сік — 1 л;
гострий перець — 1 шт.;
сіль — 2 ст. л.;
цукор — 1 склянка (250 г);
рослинна олія — 1 склянка;
часник — 100 г;
оцет 9 % — 60 г.
Приготування.
Солодкий перець помити, вирізати серцевини з насінням, нарізати соломкою. Перемішати з томатним соком, посолити, додати сіль, цукор, олію.
Суміш поставити на вогонь.
Кабачки помити й нарізати подовженими овалами.
Коли суміш закипить, додати кабачки. Варити 15 – 20 хвилин. Наприкінці додати часник та оцет. Відразу закрутити у банки.
Також ми наводили найкращі рецепти кабачкової ікри на зиму.