Рулет зі свинини: дуже простий рецепт святкової страви

1 хв на прочитання27 Листопада 2022, 22:09

Ваші гості залишаться задоволеними!

Рулет зі свинини — страва дуже проста і при цьому святкова. Для її приготування, крім найпростіших інгредієнтів, знадобиться також рукав для запікання та мотузок.

Інгредієнти:

свинина (м'якоть із лопатки або інша жирна частина) — близько 1,5 кг;

часник — 1 головка;

цибуля ріпчаста середня — 2 шт.;

сіль — за смаком;

перець — за смаком.

Приготування.

М'ясо замаринувати з вечора. Нашпигувати його часником, посолити, поперчити і залишити в посуді з порізаною цибулею.

За три години до приходу гостей дістати м'ясо, обтрусити від цибулі та зробити з неї рулет.

У центр можна покласти начинку — це може бути все, що завгодно, але найсмачніше буде, якщо прокласти внутрішню частину хамоном, а потім усе це загорнути.

Але можна і просто скрутити м'ясо і перев'язати мотузочком. Виходить «мумія».

«Мумію» покласти в пакет для запікання, зав'язати краї і проткнути рукав у кількох місцях, аби він не луснув у духовці. Чудово для цього підійде зубочистка.

У холодну духовку поставити цей згорток. Температура — ​​180 °С. Час — 2 години. Можна через 1 годину 45 хвилин дістати рукав, розрізати і підвернути під шматок, щоб утворилася скоринка.

Все готово. Нарізати порційними шматками. Викласти на таріль і прикрасити гарніром і зеленню. Ваші гості залишаться задоволеними!

Також ми розповідали про ковбаски з м'ясного фаршу з картоплею, запечені у фользі.

Окрім того, ми писали про м'ясо для бутербродів: простий рецепт.

Актуально

Читайте GreenPost у Facebook. Підписуйтесь на нас у Telegram.

Поділитись: